Breddeavdelingen har undertegnet en toårig treneravtale med Marius Bjerke som hovedtrener for vårt U-18 lag. Marius er ansatt på heltid i samarbeide med Hellerud Skole og morgentreningene som vi har på vegne av skolen. Marius har en solid hockey CV og har jobbet i Get ligaen(Fjordkraft)med Gruner og Frisk samt Comet i 1 div. Han har også meget god erfaring fra Breddeavdelingen i Frisk hvor han har hatt diverse trenerverv. Han har også jobbet som Sportslig Leder, spillerutvikler samt videocoach.

Marius er den andre treneren som Breddeavdelingen har ansatt på et heltidsengasjement, som viser den utvikling som vi nå har i Breddeavdelingen for å klare å «fore» A-laget med de nødvendige talentene til Fjordkraft ligaen.

Vi vil også informere om at Lasse Breivold har tar jobben som Sportslig Leder for våre yngre spillere fra U-9 til U-13. Dette gjør vi for å styrke den sportslige utfordringer rundt våre yngste spillere som spiller under Barneidrettsreglene. Lasse har vært med lenge i klubben hvor han har fulgt 05 årgangen fra kassa på Hockeyskolen til dagens  U-18 lag, så han trenger ikke noen videre presentasjon med bilde etc.

Vi ønsker Marius lykke til med jobben som U-18 trener og Lasse med nye oppgaver i Breddeavdelingen.