Hockeyskole: sesongen 2019/2020 (Påmelding og betaling for hockeyskolen trykk her.)

Hockeyskolen er et tilbud til alle barn i alderen 4-9 år som ønsker å utvikle sine skøyteferdigheter i tidlig alder. Her er det mange instruktører fra klubben som stiller opp for å veilede barna. Hockeyskolen er lagt opp til å kunne håndtere både nybegynnere og viderekommende med fokus på at alle barna skal oppleve det som morsomt og positivt. Barn som har utviklet en del grunnleggende ferdigheter gjennom deltagelse på hockeyskolen kan også i løpet av sesongen bli med på et aldersbestemt lag i klubben. Klubben starter med aldersbestemte lag fra og med det året barnet fyller 7 år. Ønsker barnet det så er det bare for foreldre å ta kontakt med lagleder for det aktuelle laget.

Tidspunkt: Hockeyskolen starter opp på høsten og arrangeres hver søndag (unntatt i ferier og spesielle dager) frem til slutten av mars. I sesongen 2019/2020 blir første hockeyskole søndag 6. oktober. Tidspunktet på søndager er kl 10:00-11:00. Det kan skje endringer i tidspunktet enkelte søndager på grunn av forandringer i kampprogram for våre aldersbestemte lag, det vil da i forkant bli lagt ut på MS websider, Facebook og eventuelt sent ut e-post til alle deltagere.

Pris: Hockeyskolen er gratis for hele sesongen. Man må bare betale for medlemskap i klubben. For skøyteskoledeltagere så koster medlemskapet kr 850,- (+ avgift til Superinvite) som dekker kontingenten både for 2019 og for første halvdel 2020.  Medlemskapet gir rett til deltagelse på hockeyskolen og det inkluderer garderobe, drakt og instruksjon/organisering på isen. Påmelding skjer på klubbens hjemmeside under menyvalget påmelding hockeyskole. Link ligger øverst på denne siden.

Antall: De siste årene har antallet barn på hockeyskolen ligget på ca. 80-100 barn. Ettersom ikke alle barna er tilstede på alle søndagene er det erfaringsmessig ca. 60-70 barn på isen hver gang.

 

Utstyr: For å komme i gang med hockeyskolen så trenger man bare et par skøyter og hjelm. Klubben har skøyter og hjelmer til utlån i de fleste barnestørrelser. Etter hvert vil vi anbefale at barnet får egne skøyter for å sikre at de passer hver gang og er behagelige til foten. Skøyter kan kjøpes for en rimelig penge i de fleste store sportsforretninger.

Sliping: Klubben har en egen slipemaskin til skøyter. Det er meget viktig at skøytene er forholdsvis skarpe ettersom sløve skøyter kan oppleves som vanskelig å gå på. Hvis skøytene slipes bra så trengs de ikke å slipes på nytt før etter ca. 6-10 ganger på is. Hver søndag er det en representant til stede fra klubben som sliper skøyter. Pris for dette er kr 50,- som betales kontant.

Turneringer: Hvert år arrangeres det noen hyggelige og morsomme turneringer for hockeyskolebarna i alderen 6-7 år. Nærmere informasjon om dette vil bli gitt i løpet av hockeyskolen.

Kafeteria: Klubben har en egen kafeteria som er åpen for alle. Her serveres det kaffe, brus, pølse, vafler og diverse annen mat og drikke.

Kart: Hvis du er usikker på hvor Manglerud Ishall ligger så trykk på denne kart-linken:
Kart til ishall              Manglerud Idrettsanlegg oversiktsbilde

Parkering: Parkeringsområdet ligger bak Manglerud Videregående skole. Plassen er delt i to, foran fotballhallen må du løse billett fra automaten. På andre halve delen bak skolen er det gratis parkering hver søndag. (NB!  Det er ikke skiltet) Se for øvrig skilting på området.  Fra plassen er det ca. 100m å gå til ishallen.

Leder: Klubbens ledere for hockeyskolen er Cate Olden og Jan Kristiansen. De har drevet hockeyskolen de siste årene. Hvis du har spørsmål så ser vi gjerne at du kontakter dem. Kontaktinformasjon finner du under menyvalget organisasjon.

Frigåing: Lørdag: Kl.: 10:15-12:00 er det åpen frigåing for alle, pris Kr 10 for barn og kr 30 for voksne. Oppstart for frigåing er lørdag 12. oktober.

 

Nyheter/siste nytt

 

GRATIS HOCKEYSKOLE i hele 2021

GRATIS HOCKEYSKOLE i hele 2021

Vi i Manglerud Star Hockey har de seneste ukene blitt aldeles varme i våre gul/grønne hjerter av å se alle barn og ungdommer på isflater rundt om i Oslo (og hele Norge). Herlig å se at så mange koser seg på ute-is! Kosen fortsetter i Manglerudhallen, hvis dere ønsker....

Startkitt

Startkitt

La ikke mangel på utstyr stoppe deg for å bli med på hockey.. Vi selger starter kitt til 500kr. Da får du bukse, leggbeskyttere, brystbeskytter, hansker, albubeskyttere og en hockeybag! Kontakt: Jan Kristiansen  4790143494

Skøyte og Hockeyskolen er innstilt inntil videre!

Skøyte og Hockeyskolen er innstilt inntil videre!

Grunnet de nye Corona-reglene for Breddeidrett innendørs gitt av Oslo Kommune blir det ikke avholdt Skøyte og Hockeyskole på søndag og inntil videre. Følg med på vår Facebookside når vi er i gang igjen....

Viktig informasjon om hockeyskolen gjeldende fra søndag

Viktig informasjon om hockeyskolen gjeldende fra søndag

For å få til godt smittevern når barna skal på og av isen, må vi dele opp gruppene på hockeyskolen. Det betyr at nivå 2 (litt øvet) og 3 (øvet) begynner tidligere, det vil si fra 9.30 til 10.15, mens nivå 1 (nybegynnere) starter først kl 10.15 til 11.00. Dette gjelder...

Oppstart hockeyskolen blir førstkommende søndag

Oppstart hockeyskolen blir førstkommende søndag

***HOCKEYSKOLEN 18/10*** Da har vi fått orden på alle regler rundt smittevern og kan derfor kjøre hockeyskole igjen fra og med søndag 18/10 kl. 10.00-11.00. NB! ALLE må komme ferdigskiftet til hockeyskolen og vi anbefaler at man kommer 1 voksen per barn. Hvis man...

Ingen hockeyskole førstkommende søndag 11.10.2020

Ingen hockeyskole førstkommende søndag 11.10.2020

På grunn av nye pålagte smittevernregler gitt av Oslo Kommune og en reorganisering i henhold til disse, kan vi ikke avholde søndagens Skøyte og Hockeyskole i Manglerudhallen i helgen. Følg med på klubbens hjemmeside: https://wp-mshockey.azurewebsites.net og...

Støtt oss med din grasrotandel

Ved å tilknytte oss som din grasrotmottaker, vil vi få 5% av det du spiller for hos Norsk Tipping.