MS går uten poengtap inn i juleferien, etter et nytt målkalas mot Kristiansand der vi til slutt vant hele 18-2. Vi brukte en halv periode på å komme igang, men så løsnet det ordentlig. Kjetil Martinsen og Rolf Thomas Aastad scoret hvert sitt hattrick i periodens andre halvdel. Aastad scoret forøvrig to ganger i løpet av 21 sekunder i samme undertall! Også i den andre perioden var vi litt på hvileskjær innledningsvis, og våknet først igjen etter at Kristiansand hadde fått inn en redusering midtveis. Kjetil Martinsen, Simen Sletner og Mathias Trygg ordnet hver sin scoring, før Julian Gaalaas kunne notere sitt første a-lagsmål etter et lekent straffeslag.

Tredje periode ble igjen en målfest, hvor Kjetil Martinsen scoret ytterligere tre ganger, og endte med å runde 10 poeng i kveld. Mathias Trygg scoret også tre nye mål før kvelden var omme. Thomas Jordhøy scoret en gang, og i motsatt ende av aldersskalaen satte også Johan Wilhelm Strand inn sitt første mål for a-laget. Gjestene fikk også inn en ny redusering, og kjempet igjen tappert med de få spillerne de hadde til rådighet. De fikk også en av spillerne sine skadet underveis, men med så liten tropp ligger det langt inne å sende noen i garderoben. Andredivisjon er nok ikke den beste arenaen å boltre seg på for de yngre spillerne våre, men det er likevel greit å få kjent på nivået. Vi har også noen skader i troppen, så det føles fint å gå inn i en lang juleferie nå.

Neste kamp spilles i Tønsberg først den 3. januar. Etter halvspilt serie står vi altså med full pott, og en målforskjell på 133-25. Vi scorer desidert mest i ligaen, men har fortsatt til gode å holde nullen en hel kamp. Men til tross for at det iblant føles som vi slipper til noen litt for enkle baklengsmål, er vi også laget med klart færrest innslupne mål. Vi har sikret oss en god del slingringsmonn foran andre halvdel av sesongen. En interessant ting å følge med på blir utfallet av kampene neste helg hvor Tromsø får besøk av Kongsvinger. For MS sin del gjelder det nå bare å holde formen ved like gjennom juleferien. Vi takker alle for en formidabel innsats så langt, og ønsker velkommen tilbake på nyåret!