MS tok i kveld sin fjerde strake seier mot Kråkene, og den sekstende trepoengeren totalt i sesongen. MS har ofte kommet under i kampene, men i kveld var de påskrudd fra start og ledet 4-0 etter den første perioden. Også i andre periode scoret vi fire mål. Vi slapp også inn to mål omtrent i det vi ble fulltallige etter utvisninger, men scoret også vårt ene i undertall. Flere av målene var av det lekne slaget, så de som trosset snøhaugene for å ta turen opp i hallen i kveld fikk da valuta for pengene.

I den tredje perioden avrundet vi med to nye scoringer signert Per Kristian Person. Våre øvrge tomålscorere i kampen var Kjetil Martinsen, Mats Henriksen-Thorsen og Rolf Thomas Aastad, mens Max William Nilsen og Michael Stenersen scoret ett hver. Aastad ble vår beste poengplukker med sine to mål og fire assist, og kniver vennskapelig med Kjetil Martisen om plassen som poengkonge i divisjonen. Seieren kunne fort blitt enda større, men vi holder fortsatt stand med over ti scoringer i snitt så langt i seriespillet.

Neste uke står to nye kamper mot Furuset 2 for tur, på hjemmebane onsdag og i Furuset Forum på søndag.