MS startet ukens andre kamp mot Kråkene litt på hvileskjær, og lot gutta fra Moss gå opp i en tidlig ledelse. MS snudde så kampen med to scoringer i overtall ved Mathias Trygg og Michael Stenersen, og så ut til å være på vinnersporet igjen. Men kort tid etterpå utnyttet gjestene en feilpasning og utlignet til 2-2. MS så likevel ut til å ha noenlunde kontroll når de tok seg litt sammen igjen, og Kjetil Martinsen sendte oss i ny ledelse fem minutter før pause. I andre periode hadde vi bedre kontroll bakover og parkerte i offensiv sone, men gjestenes målvakt stoppet mange pucker og holdt sifrene nede. Kun Michael Stenersen klarte å overliste ham i midtperioden, han gjorde det til gjengjeld to ganger.

Michael Stenersen var virkelig het på grøten i denne kampen, litt i overkant varmt ble det da han 10 minutter før slutt ble sendt i dusjen for å ha tatt igjen etter en knetakling. Likevel en fortjent bestemannspremie til Stenersen, som virkelig har funnet scoringsformen de siste par kampene En annen som har den inne er Rolf Thomas Aastad, som satte tre pucker for MS i tredje periode. Fabian Zuccarello og Ole Daniel Setsaas scoret ett mål hver. Kampens beste poengplukker ble igjen Kjetil Martinsen, med ett mål og fem assist. Han topper med det poengligaen i divisjonen.

Neste uke spiller vi ytterligere tre hjemmekamper. På onsdag kommer Furuset på besøk med sitt andrelag. De har så langt spilt jevne kamper mot de fleste, men bare kapret ett poeng. MS har etter fire strake seire klatret opp på kvalikplass bak Tromsø, som kommer til dobbeltkamp på Manglerud neste helg. Da får vi virkelig en pekepinn på hvordan vi ligger an i forhold til et eventuelt kvalifiseringsspill som forøvrig er satt opp til å gå av stabelen helgen 8.-10. mars. Men først må vi komme dit, og det gjenstår mange kamper før den tid. Vi ønsker velkommen tilbake til tre av dem neste uke!