A-lagets første møte med Kristiansand endte med en solid seier 13-2. Gjestene hadde bare to målvakter og ni utespillere med, og fikk det tøft utover i kampen. De kjempet likevel godt med det de hadde, og var farlige de få gangene de var frempå. En skuddstatistikk på 61-9 sier likevel sitt. MS ledet 3-0 etter første periode, og vant den andre 4-1. I tredje periode scoret vi seks ganger, og avrundet med kveldens siste mål tre sekunder før slutt.

Våre beste poengplukkere var Kjetil Martinsen og Per Kristian Person med tre mål og fire assister hver. Rolf Thomas Aastad hadde to mål og tre assist. Øvrige målscorere var Martin Ytterstad, Niklas Kristiansen, Sebastian Johnsen, Simen Sletner og Thomas Jordhøy med kampens peneste kontringsmål. I morgen spiller vi ny kamp mot Kristiansand kl 12, vår siste kamp før juleferien. En klar målsetning der må vel være å forbedre dagens resultat. Sifrene kunne også vært større i kveld, men det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe i 3×20 når man dominerer såpass stort.

Vi ønsker publikum og Kristiansand velkommen tilbake i morgen!