MS måtte nøye seg med det ene poenget etter tap i spilleforlengelse i toppkampen mot Kongsvinger i kveld. MS tok en tidlig ledelse ved vår feirede poengtyv Kjetil Martinsen, før gjestene utlignet midtveis i første periode. MS tok ledelsen tilbake to og et halvt minutt før første pause, etter en scoring av Mats Henriksen-Thorsen. Da Per Kristian Person fikk inn en ny fulltreffer i overtall tidlig i andre periode så det lyst ut, men vi dro etter hvert på oss noen utvisninger som Kongsvinger utnyttet effektivt med to nye scoringer. Noen av utvisningene var av det billige slaget, men Kongsvinger-spillerne var ikke alene om å ramle lett på hålka i kveld. På 3-3 ble vi muligens snytt for en scoring, men målkamera benyttes dessverre ikke i andredivisjon og den ene dommeren sto godt plassert.

I tredje periode fikk vi se to lag som helst ikke ville tape, og etter 60 minutter var det klart for sesongens første spilleforlengelse for MS sin del.   Der var det gjestene som til slutt fikk satt pucken inn fra en ordentlig mølje foran MS-målet. Dermed var vårt første tap et faktum, men vi fikk med oss ett poeng til trøst. I spill fem mot fem hadde vi et godt tak på denne kampen, men slet med effektiviteten med kun tre mål på 40 avslutninger. Helt uventet var det ikke at tapet kom mot Kongsvinger, som har rustet opp voldsomt den siste tiden. Et par av de skarpeste nykommerne var heller ikke med, Christian Larrivee og Joakim Jensen har så langt bare spilt en kamp for Kongsvinger. Så dersom de stiller i returkampen neste lørdag, kan vi forvente oss enda tøffere motstand. Nå skal det sies at MS også har til gode å stille fullt lag denne sesongen. Kanskje hadde vi godt av å kjenne på litt ordentlig motstand i tre perioder og litt til.

Dette var vår siste hjemmekamp for sesongen, og vi benytter anledningen til å takke alle som har stilt opp på tribunen. Ta gjerne turen for å støtte gutta på bortekampene også, i tillegg til kampen på Kongsvinger neste lørdag gjenstår dobbeltkamper borte mot Kristiansand og Tromsø i andre halvdel av februar.