MS stilte med et sterkt redusert A-lag i Tønsberg, men de som reiste nedover gjorde sine saker bra og sikret vår trettende strake seier for sesongen. Sebastian Johnsen sendte oss tidlig i føringen i spill fem mot tre, men dette ble første periodes eneste scoring. I begynnelsen av andre periode måtte vi ri av tre strake utvisninger, men forsvarte oss godt. Litt over halveis i kampen doblet Simen Sletner vår ledelse, og et par minutter senere scoret Nikolai Sjølli sitt første mål for a-laget.

Derfra hadde vi god kontroll på kampen, selv om Tønsberg reduserte en gang tidlig i tredje periode. Men MS brukte få sekunder på å svare. Fabian Zuccarello var tilbake etter et skadeopphold, og kontret inn 4-1 alene mot keeper. Sju minutter før full tid var han på farten igjen, og fastsatte sluttresultatet til 5-1 i vår favør. Dermed kopierte vi resultatet fra vårt forrige besøk i Tønsberg, hvor vi stilte med en vesentlig bredere tropp. Fortsatt har vi til gode å holde nullen, men Julian Nylen gjorde en solid innsats med 27 redninger i kveld.

På søndag kommer Tønsberg på gjenvisitt til Manglerud, så ta votter, lue og skjerf på og møt opp til vår første hjemmekamp i 2024!