Det ble en ny målfest i Garasjen i kveld. Selv med spillere som Trygg, Stenersen, Person og Henriksen ute tangerte vi årets scoringsrekord og vant 18-3 mot Furusets andrelag. Det var likevel gjestene som fikk lov å ta ledelsen etter snaue fire minutters spill, men MS svarte raskt og scoret fire ganger før Furuset fikk inn en redusering like før første pause. I andre periode dominerte MS i enda større grad, og scoret sju ganger mot Furusets ene. Også i tredje periode noterte MS sju scoringer i protokollen. Dermed vant vi denne kampen med 18-3, og igjen kunne det blitt enda mer om man ikke hadde showet litt vel mye ved enkelte anledninger. Men publikum setter pris på fint spill, selv om det iblant slås en pasning eller to for mye.

Kveldens beste poengplukker ble Rolf Thomas Aaastad med fem mål og fire målgivende, fulgt av Kjetil Martinsen med tre mål og fem assist. Ole Daniel Setsaas scoret tre mål, Fabian Zuccarello to, det samme gjorde Joachim E Hermansen hjemme på Norgesferie. Niklas Kristiansen, Sebastian Johnsen og Simen Sletner noterte seg for en scoring hver. Vi slapp igjen inn noen litt for enkle baklengs, noe som er vanskelig å deprimeres over med sifre som i kveld. Men til helgen må alle sanser skjerpes når vi får serieleder Tromsø på besøk til dobbeltkamp. Gjestene fra nord ligger ett poeng foran oss med en kamp mer spilt, og står med fem strake seire etter straffetap i serieåpningen borte mot Tønsberg.

Dette blir to nøkkelkamper for vår del, og vi gleder oss til å ønske Tromsøs a-lag velkommen til Manglerud for første gang!