Foto: Lisbeth Halvorsen

Vi kan med stor glede presentere vår nye sportslige leder, Ole Setsaas.

Ole er en Manglerudgutt som har vokst opp like ved hallen, spilt juniorhockey og representert A-laget i 16/17- og 23/24-sesongene. Han har en bachelorgrad i økonomi fra St. Olaf College og en MBA fra Heriot-Watt University. Til daglig jobber han i Landkreditt Forvalting med salg av fond til institusjonskoder. Ole ble valgt inn i styret som vara og tiltrådte rollen som Sportssjef rett før sommeren. Han bringer med seg verdifull erfaring fra både idretten og arbeidslivet, som vil bidra til å styrke klubbens strategiske retning etter en krevende periode for MS.

– Jeg ønsker at klubben skal fortsette å være et sted hvor treningskultur og utvikling er vår høyeste prioritet. A-laget skal tjene som et eksemplarisk forbilde for de yngre årskullene, som utgjør bredden i vår organisasjon. Vi vil derfor skape et miljø som legger til rette for en helhetlig utvikling av våre spillere, både på isen og utenfor. En av mine viktigste oppgaver blir å sikre at vi bygger både klubb og lag på en bærekraftig måte. Dette innebærer å etablere strukturer som gir klubben muligheten til å oppnå økonomisk stabilitet og sportslig suksess, sier vår nye sportslige leder.

Kommentar fra styreleder, Per Erik Ingjer; Vi er veldig glade for at Setsaas har sagt ja til jobben som sportslig leder for MS A. Han er godt i gang med å rekruttere en spennende tropp for 24/25.sesongen sammen med Ole Karsten som også sitter i sportslig utvalg for A-laget.