MS rundet av seriespillet med to nye solide trepoengere i Tromsø i helgen. Den første kampen var relativt jevn innledningsvis, men MS tok gradvis kommandoen og ledet 2-0 til første pause etter scoringer av Kjetil Martinsen og Ole Daniel Setsaas. I andre periode hadde vi et større spillemessig overtak, men var noe ineffektive og scoret bare en gang ved kalle Rode. I den tredje perioden fikk vi litt fortgang i det igjen, med nye scoringer av Ole Setsaas, Rolf Thomas Aastad i undertall og Per Kristian Person. Ole Morten Furseth fikk sitt comeback mellom stengene i denne kampen, og fremsto meget trygg og solid. Dessverre røk nullen han hadde fortjent helt mot slutten, etter litt rot og rør bakerst hos MS. Men Furseth tok etter hvert dette også med et smil.

I den andre kampen virket MS til tider litt mer ukonsentrerte, men disket likevel opp med mer gladhockey etter en litt treg start. Julian Nylen voktet buret i denne kampen, og trakk tidlig en av sesongens mest spektakulære redninger opp av hatten. Noen minutter senere måtte han likevel kapitulere da Tromsø tok ledelsen i et overtall. Men MS tok ganske snart kontroll over denne kampen også, og snudde den med scoringer av Thomas Jordhøy, Kjetil Martinsen og Ole Setsaas. I andre periode økte vi ved Per Kristian Person, før Tromsø fikk inn en redusering. På det tidspunktet hadde hjemmelaget noe på gang, men MS stakk fra igjen etter et mål i undertall av Kristoffer Skjervold. I tredje periode ble det tre nye scoringer, av henholdsvis Skjervold, Person og Aastad.

MS ender med dette opp på 70 poeng i serien, og en målforskjell på 246-51. Laget har solid statistikk å vise til, vi kan nevne 33,3% uttelling i overtall, 88,1% i penalty killing og hele 16 mål scoret i undertall. Om snaue to uker skal vi ut i en tøff kvalik med langt tøffere motstand og få timer mellom kampene. Da er de to siste helgene med dobbeltkamper en god erfaring å ta med seg. Det er også verdt å merke seg at de fire gangene vi har spilt dobbeltkamp denne sesongen, har MS i samtlige tilfeller forbedret resultatet i kamp nummer to. Så det finnes hetl klart stamina i dette laget.

Nå gleder vi oss til den spennende avslutningen på sesongen i Ski Ishall 8.-10. mars. Motstandere blir Ski, Hasle/Løren og Kongsvinger. Tromsø nådde dessverre ikke helt opp denne gangen, men er et lag som tidvis har imponert denne sesongen. Vi takker for et fint opphold i nord, og det har vært en opplevelse å kunne spille hockey fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord i løpet av en uke.