Hei MS folket!

Mitt navn er Julie Mork Isaksen og jeg vil fra 1.september starte som ny daglig leder i Manglerud Star hockey – bredde.

Det er med ydmykhet og stolthet at jeg tar fatt på den nye rollen. Jeg har store sko å fylle etter Rune Molberg som er en ringrev i miljøet og erfaren klubbleder. Etter beste evne skal jeg ivareta klubbens historie og tradisjoner, samtidig som jeg ønsker å representere noe nytt.

Jeg er heldig som har med meg faglig sterke sportslige ledere, et dedikert styre og drifts ansatte som kjenner klubben godt.

Men aller viktigst er medlemmene, foreldrene og andre ildsjeler som sammen utgjør Manglerud Star hockey. Som Manglerudjente (født og oppvokst) lagleder og mamma i klubben gjennom flere år så kjenner jeg pulsslaga i MS.

Av erfaring er jeg utdannet sykepleier, men har de senere årene jobbet som daglig leder og konseptutvikler av kommersiell eldreomsorg for en eiendomsaktør.
Jeg vil fremdeles være daglig leder for Risvollen eldreboliger og fylle en 50 % stilling i klubben.

Nok om meg og over til de det handler om.

Til alle barn og unge i Manglerud Star hockey.

Døren min er alltid åpen. Dette er deres utviklingsarena.

Jeg gleder meg til å skape et fremtidsrettet godt bredde tilbud for nettopp dere. Vi skal være best i by’n på nettopp det.

MS GOGOGO