MS sikret plassen i kvalifiseringen, og vant i tillegg serien med kveldens storseier borte mot Kongsvinger. Vertene hadde Larrivee og Jensen tilbake i troppen, og vi forventet enda tøffere motstand enn forrige gang. Men selv med noe redusert tropp fikk MS en eventyrlig start på kampen med ledelse 5-0 etter første periode. I den andre våknet hjemmelaget og reduserte to ganger, men MS svarte med to nye scoringer og ledet fortsatt med fem etter to perioder. I tredje periode scoret lagene en gang hver. MS dro dermed i land en meget solid seier med 8-3 på bortebane og er med det altså seriemestre i andredivisjon denne sesongen!

Vårt siste mål for kvelden var vår scoring nummer 200 denne sesongen. MS hadde sju ulike målscorere i kveld, det viser en god bredde når vi samtidig manglet en del spillere. Kristoffer Skjervold scoret to mål, i tillegg fikk vi ett hver fra Per Kristian Person, Rolf Thomas Aastad, Fabian Zuccarello, Ask Sire Bakkem, Oliver Rystad og Oliver Tanne-Bøttger. De tre sistnevnte er juniorspillere, og muligheten vi har til å hente yngre spillere ved behov kan fort bli et trumfkort for MS. Målvaktene blir også jokere i kvalifiseringen, hvor det gjelder å ha dagen når det står mest på spill. Kongsvinger vant skuddene  i kveld med 35 mot 33, men Julian Nylen stoppet 91,4% mens vertenes målvakt ikke hadde en like god dag på jobben som sist.

Nå gjenstår bare en liten roadtrip før serien rundes av og kvaliken drar i gang. Neste helg går turen sørover til Kristiansand, som tok en sjelden seier mot Furuset2 i kveld. Helgen etter snur vi nesen nordover, til ny dobbeltkamp mot Tromsø. Så gjenstår det å se hvem vi får med oss i kvaliken av Kongsvinger og Tromsø, fra førstedivisjon er allerede Ski og Hasle/Løren klare. Vi ser med spenning frem til fortsettelsen!