MS vant 4-1 mot Kongsvinger i ettermiddag, og gikk dermed ubeseiret gjennom kvalifiseringen. Kjetil Martinsen kom alene gjennom og scoret vårt første mål snaue fem minutter ut i kampen. Det ble første periodes eneste scoring, men i den andre tok vi igjen godt grep om begivenhetene. Mats Henriksen-Thorsen doblet vår ledelse, før vi punkterte med to scoringer av Tan Hellerød. Kongsvinger kviknet litt til i tredje periode og reduserte en gang, men MS kontrollerte det likevel inn til en ny seier. Ole Morten Furseth voktet buret i denne kampen, og reddet 21 av 22 skudd. Dermed vinner MS kvalifiseringen foran Ski, som berger plassen i førstedivisjon. Siden Furuset har trukket laget følger også Kongsvinger med opp i første med sine ene trepoenger. Hasle-Løren ender sist, og må dermed ta turen ned i andredivisjon.

Med mange gamle publikumsfavoritter tilbake har det vært en glede å følge MS fra sør til nord i Norge, og gjennom en sesong der vi kun taper en eneste kamp på overtid. Den matchingen vi møtte i seriespillet var i beste fall variabel, og da våre motstandere oppgraderte sine tropper på slutten var det slett ikke opplagt at vi skulle klare målsetningen om opprykk. Men tross liten erfaring med jevne, tøffe kamper denne sesongen, dro gutta det i land. Nå er tiden kommet for å takke alle som har stilt opp for oss og hjulpet til med å snu skuta. Takk til alle gamle og unge spillere som har deltatt i en fantastisk sesong som krones med opprykk. Her har mange rutinerte bidratt til at vi igjen kan gi de yngre spillerne en bedre fremtid. Takk til trenerteamet med Markus Dahl i spissen, til lagledere og støtteapparat og alle andre rundt laget. Takk til våre mange frivillige, og takk til alle som har møtt opp på tribunen i kvaliken og underveis i sesongen.

Nå er planleggingen i gang for en ny sesong, sportslig og økonomisk. Vi håper alle våre venner med hjertet i MS ønsker å delta på ulike nivåer i fortsettelsen. Første steg er tatt på veien tilbake, og vi gleder oss allerede til høsten!