MS A-lag fortsatte seiersrekken med 11-2 borte mot Furuset2 i kveld. Som i flere tidligere kamper kom man utpå litt i halvsøvne og havnet under i målprotokollen, men MS utlignet raskt og kom etter hvert foran med to til første pause. I andre periode fikk vi ordentlig fart i målproduksjonen med fem scoringer.

I tredje periode noterte vi oss for tre mål mot Furusets ene. Per Kristian Person, Thomas Jordhøy, Michael Stenersen og Kjetil Martinsen scoret to mål hver i kampen, Simen Sletner, Fabian Zuccarello og Rolf Thomas Aastad ett hver. Nevnes bør også Nikolai Tukun Eriksson, som leverte mange gode redninger og stoppet 28 av 30 skudd.

Totalt sett et godkjent resultat av et noe redusert MS-lag i kveld. Neste uke kan vi vente oss langt tøffere motstand i to kamper mot Kongsvinger, vår antatt sterkeste konkurrent i ligaen. De står også foreløpig uten poengtap, og har spillere i troppen som tidligere har voldt oss adskillig hodebry på toppserienivå. Kongsvinger kommer på besøk til Manglerud onsdag, før MS reiser på gjenvisitt på lørdag. Disse kampene vil gi oss nye svar på hvordan vi ligger an i forhold til en eventuell kvalifisering.