Med seier 4-2 over Hasle er sesongens mål nådd, vi har kvalifisert oss for spill i kommende sesongs førstedivisjon! Men også i dagens kamp fikk vi kjørt oss litt fra start, vi pådro oss flere utvisninger og Hasle tok ledelsen i spill 5 mot 3. På ett tidspunkt lå vi under 1-14 i skudd, men Julian Nylen fikk heldigvis en god start mellom stengene og holdt oss inne i kampen. Med fem mann på is var vi godt med på notene, og innen perioden var omme hadde vi snudd til ledelse med scoringer fra blå av Victor Kopperstad, og et lekent soloraid av Ole Setsaas.

Som mot Ski i går tok vi over kommandoen i den andre perioden, og vi økte ledelsen tidlig ved Mats Henriksen-Thorsen. Da så Rolf Thomas Aastad la på til 4-1 tretten minutter ut i perioden, så det igjen veldig lyst ut. Vi tok likevel ingenting for gitt med gårsdagens sluttminutter friskt i minne. Hasle fikk inn en redusering med drøye sju minutter igjen av kampen, og det begynte å ligne veldig på den nerveslitende avslutningen mot Ski. Men denne gangen holdt vi ledelsen hele veien ut, og Julian Nylen endte opp med hele 44 redninger til slutt. En sterk seier av MS med tunge bein og lite hviletid, og veldig viktig for klubbens fremtid.

Nå gjenstår kun morgendagens kamp mot Kongsvinger, hvor vi med lave skuldre kan spille om førsteplassen i kvalifiseringen. Vi håper flest mulig tar turen ut til Ski ishall for å takke av gutta etter en oppløftende sesong!