Tromsø ledet serien før helgens dobbeltmøte, og ga oss også god motstand lenge i dagens kamp. MS dominerte den første perioden, men slet med uttellingen før Ole Daniel Setsaas omsider fikk pucken inn to minutter før pause. Andre periode ble også spillemessig jevnere, og gjestene fikk mer blod på tann jo lengre de holdt følge utover i kampen. Snaue 13 minutter ut i perioden plukket de opp en litt uheldig retur fra målvakten, og skapte balanse i regnskapet. Fire minutter før siste pause tok de ledelsen, og MS hadde alvorlig hodebry foran den tredje perioden.

Snaue sju minutter ut i den siste perioden var Tromsø alene gjennom, men Julian Nylen plukket frem en meget viktig redning. Like etterpå satte Mathias Trygg inn utligningsmålet for MS. Få sekunder senere sendte Fabian Zuccarello oss foran igjen i målprotokollen. Med sju minutter igjen å spille var vi i undertall, og kampen levde i høyeste grad fortsatt. Men med noen sekunder igjen av utvisningen kom vi gjennom på en kontring, og Rolf Thomas Aastad sendte oss foran med to. Derfra hadde vi noenlunde kontroll. Michael Stenersen økte ledelsen til tre mål, før Rolf Thomas Aastad fastsatte sluttresultatet til 6-2 med snaue to minutter igjen av kampen.

Tromsø er utvilsomt den beste motstanderen vi har møtt så langt i sesongen. De forsvarte seg godt foran en dyktig målvakt, og var også farlige fremover når sjansen bød seg. Iblant kom de litt på etterskudd, og pådro seg 19 utvisningsminutter som vi aldri klarte å omsette i scoringer. Det var altså i undertall og med like mange spillere på isen målene våre kom i kveld. Men seieren satt et stykke inne, og Tromsø er neppe avskrekket foran morgendagens møte hvor de vil kjempe hardt for å ta serieledelsen tilbake.