Sesongens fjerde og siste møte med Tønsberg endte som de foregående, med MS-seier. MS hadde noen flere spillere tilbake i kveld, men Tønsberg bet også tidvis noe bedre fra seg. Sju minutter ut i kampen tok de ledelsen, og beholdt den til Michael Stenersen scoret i undertall drøye fem minutter senere. I overkant av to minutter før første pause tok vi endelig ledelsen ved Simen Sletner. I begynnelsen av andre periode doblet Joachim Hermansen vår ledelse. Men Tønsberg ga seg ikke helt enda, og reduserte en gang før MS tok ordentlig tak og scoret fire mål til før perioden var omme. Målscorere var Rolf Thomas Aastad, Per Kristian Person, Ole Daniel Setsaas og Simen Sletner.

Per Kristian Person scoret en gang til i tidlig tredje periode, etter en lekker godbit alene mot keeper. Dette ble ellers en litt amper periode der vi fikk utvisninger for alt og ingenting, både på og utenfor isen. Tønsberg burde nok også hatt et par, men fikk spille store deler av perioden i overtall og reduserte to ganger. For MS sin del kan man vel si at vi kom noenlunde greit fra det, og i det minste fikk nyttig trening i å ligge i forsvar. Med seier 8-4 i kveld er vi ferdige med Tønsberg for denne sesongen, og det endte altså med fire klare seire. Tønsberg ligger på fjerdeplass på tabellen, og er sånn sett de beste av de dårligste. En plass lenger ned ligger Kråkene, som vi nå skal møte borte 11. januar og hjemme 21. januar.