MS bød opp til showdans i serieåpningen mot Tønsberg i kveld. Simen Sletner satte vår første scoring for sesongen allerede etter 2.20, og Rolf Thomas Bendixen Aastad doblet ledelsen halvannet minutt senere. Begge scoret sine første mål for MS på seniornivå. MS parkerte mer eller mindre i offensiv sone fra start, men defensivt rotet man det litt til for seg selv med feilpasninger. Tønsberg reduserte to ganger, den første på straffeslag, men begge ganger svarte MS med scoringer av Mathias Trygg.

I andre periode ble det enda mer MS, og aller mest Mathias Trygg. Han scoret to ganger til, og assisterte da Kjetil Martinsen scoret det neste. I denne perioden spilte vi tidvis målvakten god, men tidlig i tredje periode fikk vi igjen to tidlige scoringer ved Aastad og Sletner. Så noen minutters måltørke før det løsnet igjen mot slutten. Aastad fullførte sitt hattrick, før publikumsfavoritt Martin Ytterstad satte sin første scoring for MS på nesten 12 år. Mathias Trygg rundet av med sin femte scoring for kvelden i sluttsekundene.

Gjestene stilte med få spillere i kveld, og ble slitne mot slutten etter å ha yppet seg litt i første periode. Om en uke blir det returkamp i Tønsberg, og de røde vikingene ønsker nok å vise seg fra en langt bedre side i den kampen.  Vi har også litt å jobbe med defensivt, blant annet kom gjestene alene gjennom i spill 3 mot 5 ved en anledning. I andredivisjon vet man ikke alltid helt hva man møter, som et eksempel kan vi nevne at Kristiansand vant mot Kråkene for så å tape 3-12 mot samme motstander dagen etter. Så sansene må fortsatt være skjerpet før vi setter kursen mot hallen som bød oss på både fornyet eliteseriekontrakt og kullosforgiftning i 2015.

Det ble mye publikumsfrieri i denne kampen, og det kunne nok blitt enda flere mål om man ikke litt for ofte hadde falt for fristelsen til å slå en pasning for mye når det nesten var ferdigscoret. Showdansen sto kanskje ikke alltid til 10 dommerpoeng, men moro var det likevel. Favoritter som Stenersen og Person bar på ingen måte preg av å ha vært borte. Ole Daniel Setsaas viste også gode gamle takter og vel så det, med sine fire assister. Sterkt comeback også av Jon Rømoen, tilbake i MS-drakt etter 17(!) år. Å komme inn i hallen i kveld var litt som å åpne en tidskapsel, med gamle helter på rekke og rad. Forhåpentligvis blir dette bare den første av mange festkvelder i Garasjen denne sesongen!