Våre to sydligste seriekamper gjennom historien endte med to solide seire, og 32 scoringer. Vi stilte med en liten, men god tropp, dog med få backer. Men her var angrep det beste forsvar. Rolf Thomas Aastad åpnet scoringsshowet på lørdag med å skyte målvaktens vannflaske til værs, før hjemmelaget utlignet like etterpå. Deretter ble det total MS-dominans, og ledelse med hele 7-1 til første pause. Den andre peroiden nøyde vi oss med å vinne 4-1, og den siste 3.0. Kjetil Martinsen scoret fire mål i kampen, Rolf Thomas Aastad, Kristoffer Skjervold og Ole Daniel Setsaas tre hver og Mats Henriksen-Thorsen ett.

I søndagens kamp fikk vertene gleden av å ta ledelsen etter kun 13 sekunder, men det ble også det eneste målet vi slapp inn i den kampen. Etter hvert dro vi på med hele 18 scoringer. Kjetil Martinsen scoret igjen fire, Fabian Zuccarello, Rolf Thomas Aastad, Kristoffer Skjervold og Michael Stenersen tre, Ole Daniel Setsaas og Kalle Rode ett hver. Mange av målene var ordentlig hockey-godis, men med Green Army på tribunen hadde ikke MS mye annet valg enn å holde koken til siste slutt. De to helgeturene som avslutter seriespillet er nok like mye team-building som noe annet før kvaliken. Men vi møter ganske sikkert langt tøffere motstand neste helg i Tromsø.

Tromsø forsterket laget sitt med mange nye spillere helt på tampen, men tapte likevel helgens to bortekamper mot Kongsvinger. Det skal nå veldig mye til for at Tromsø kan nå en kvalik, men de kommer nok uansett til å gi jernet i sesongavslutningen. For MS sin del går vi nå rett fra våre sydligste til våre nordligste seriekamper, og vi håper å gjøre en god figur også oppe i nord. I mellomtiden takker vi Kristiansand for et fint opphold, hvor både spillere og supportere ble tatt godt imot. Her ble det tint opp stadig nye pølsebrød til sultne supportere, og vertskapet imponerte også med sin mangespråklige speaker. Vi tipper det ikke tar mange år før sørlendingene for alvor får øynene opp for ishockey og valfarter til Idda Arena.