Foto: Lisbeth Halvorsen

MS fikk en laber start mot Kråkene og kom tidlig under med to mål. Men så snudde det brått, med seks mål fra MS på seks minutter og seks sekunder! MS skal være glade for de minuttene, for ellers gikk det litt ut og inn av dvalemodus gjennom kampen. Andre periode hadde vi grei kontroll på, og scoret to nye mål.

Tredje periode fikk igjen en søvning innledning, hvor hjemmelaget slapp til med to reduseringer. De så lenge ut til å vinne perioden 2-0, men en opplagt Michael Stenersen scoret sitt fjerde og vårt siste for kvelden i sluttsekundene. Fabian Zuccarello scoret våre to første mål i kampen. Kjetil Martinsen var tilbake etter fravær og noterte seg også for to mål, mens Rolf Thomas Aastad scoret ett.

Dette var vår femtende strake seier, men det noe variable spillet viser at motivasjon kan bli et problem i enkelte kamper. Defensivt sliter vi litt med to backpar for tiden, men i de gode periodene scorer vi fortsatt nok mål til å dra i land en ny komfortabel seier. Kråkene bet likevel godt fra seg i kveld, og om halvannen uke kommer de på gjenvisitt til Manglerudhallen.