MS måtte slite mer for poengene i kveldens bortekamp mot Kongsvinger, men tok med seg alle tre hjem til slutt. MS tok en tidlig ledelse i kampen ved Mathias Trygg, før hjemmelaget utlignet 13 minutter ut i kampen. Kun seks sekunder før første pause tok MS en ny viktig ledelse ved Victor Kopperstad, forøvrig hans første scoring for a-laget. Tidlig i andre periode spilte vi overtall, men rotet det til bakover og lot vertene utligne. Heldigvis sendte Rolf Thomas Aastad oss foran igjen i det samme overtallet, og seks minutter før siste pause styrte Sebastian Johnsen oss opp i tomålsledelse. I periodens sluttminutt rotet vi det til litt igjen i overtall og pådro oss straffeslag, men det endte med en viktig redning fra Julian Nylen.

Også i den tredje perioden ble det mye frem og tilbake. MS scoret to ganger til ved henholdvis Mathias Trygg og Rolf Thomas Aastad, men begge gangene svarte Kongsvinger. MS dro likevel seieren i land til slutt med 6-4, i en kamp der skuddene endte uavgjort 27-27. Vi slapp inn noen litt for enkle baklengsmål i denne kampen, men samtidig har vi nok veldig godt av å måtte jobbe litt for poengene iblant. Vi står nå med full pott på 10 kamper, og har spilt ferdig fire av kampene mot de to antatt sterkeste motstanderne. Tromsø tapte forøvrig etter spilleforlengelse mot Kråkene i kveld. Om en uke er tiden kommmet for å stifte bekjentskap med Kristiansand, som kommer på helgebesøk til Manglerud for kamper lørdag klokken 14 og søndag klokken 12. Dette blir siste mulighet til å se gutta i aksjon før juleferien, så møt frem!