Lillehammer-MS 1-4

(0-2, 1-0, 0-2)

Oppdatert: (14.11.2017)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS startet opp igjen etter landslagspausen med høstens fjerde kamp mot Lillehammer, et lag som med seier i kveld ville tatt tabelltoppen tilbake. Men MS har skapt problemer for vertene flere ganger tidligere i sesongen, og tatt med seg poeng fra to av kampene så langt. I kveld ville gutta våre ha alle  tre poengene, selv om det alltid er vesentlig lettere sagt enn gjort. Men vi fikk en meget god start på kampen, med to flotte scoringer i power play i den første perioden. Den første signert Steffen Ratejczak, den andre ved Peter Lindblad. Lillehammer hadde også to overtall i perioden, men MS holdt unna til pause. 

I den andre perioden tok hjemmelaget mer over, men lyktes kun med å overliste en til tider storspillende Martin Surek en gang i power play. MS jobbet som alltid knallhardt for hverandre, og utover i tredje periode begynte nok mange å føle på hardkjøret. Men også Lillehammer virket slitne, og med fem og et halvt minutt igjen viste Mathias Trygg både styrke og rutine da han kom gjennom på et fint raid, gikk kjøkkenveien og doblet MS sin ledelse på et utrolig viktig tidspunkt i kampen. Etter dette fremsto egentlig hjemmelaget som ganske ufarlige, og MS kontrollerte dermed inn til sin første trepoenger mot Lillehammer denne sesongen. Med halvannet minutt igjen satte Sander Boroczky den siste spikeren med scoring i tomt bur.

Dette ble en drømmestart for MS etter pausen, og en meget viktig seier i en jevn situasjon på tabellen. Med denne seieren klatrer vi enda en gang forbi VIF og opp på femteplassen, samtidig som vi øker til Stjernen og Lørenskog som tapte sine kamper i kveld. På torsdag reiser vi på besøk til Oilers, som ligger to plasser, men kun ett poeng bak MS. At vi skulle ligge i den posisjonen ved nesten halvspilt serie hadde gitt skyhøye odds, og de fleste forventer at Oilers vil avansere utover i sesongen. Men vi har en topoenger fra forrige møte friskt i minne, og går selvsagt for en ny seier i torsdagens bortekamp. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS