MS-Lillehammer 2-3

(1-0, 0-1, 1-2)

Oppdatert: (11.9.2016)Foto: Lisbeth Halvorsen

Det ble en meget tett og spennende serieåpning i Manglerudhallen i kveld. MS kom best i gang, og viste tidvis godt spill spesielt i overtall i første periode. Laget slet litt med å omsette sjansene, men etter både stolpeskudd og pucker som danset rundt på målstreken fant Johan Skiöld nettmaskene bak en utspilt målvakt etter 16.11. Johan ble dermed tildelt gullhjelmen, og vi ser ikke bort fra at det kan bli vanskelig å ta den fra ham utover i sesongen.Andre periode fikk en dårlig start da MS slet med å få pucken ut av sonen og gjestene utlignet med en god og heldig styring etter kun 42 sekunder. I denne perioden spilte vi en del undertall, og ble langt mer presset enn i den første. Men det ble ikke flere scoringer i perioden, og kampen lå og vippet. 
Tidlig i tredje periode fikk vi muligheten i fem mot tre, og igjen spilte gutta godt i overtall. Etter et par store muligheter satte Mattias Johansson inn nytt ledermål for MS etter i underkant av halvannet minutt.


Men fem minutter senere var det gjestenes tur til å spille overtall igjen, og de skapte ny balanse i regnskapet. Sluttminuttene ble meget spennende, og begge lag hadde muligheter til å avgjøre. Dessverre ble det Lillehammer som til slutt fikk satt den avgjørende pucken med kun 25 sekunder igjen på klokka. Dette ble selvsagt en meget bitter avslutning på kampen som hadde vært lettere å leve med om det hadde skjedd i forlengning. Men det er bare å løfte hodene fra isen og ta med seg det positive fra denne kampen. Spillet i overtall så til tider lovende ut, og spesielt våre svenske spillere fant hverandre godt i denne kampen. Johan Skiöld og Eric Backman ble våre beste poengplukkere med to hver. 


På torsdag reiser gutta til Stjernehallen, der Fredrikstadfolket er i fyr og flamme etter seier over Sparta i første serierunde. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS