Sparta-MS 5-1

(2-0) (1-1) (2-0)

Oppdatert: (15.9.2009)

MS gikk til en vanskelig oppgave i GET-ligapremieren, med bortekamp mot en av seriefavorittene i Sparta Amfi. Hjemmelaget sto da også for en ganske solid dominans i den første perioden. Men MS forsvarte seg tidvis godt, og mange av Spartas 19 skudd i denne perioden var ikke av det aller farligste slaget. Størst klasseforskjell var det når vertene fikk spille i overtall. De noterte seg til slutt for to scoringer før første pause, den ene i avventende utvisning og den andre i spill fem mot fire.

Andre periode ble langt jevnere. Etter fem minutters spill fikk MS vist at de også kan power play, med heftig press i spill fem mot tre og fem mot fire. Dave Bonk var til slutt den som fikk kranglet inn reduseringsmålet 5.34 ut i perioden. Midtveis i kampen kom Sparta tilbake, Jonas Djupvik Løvlie satte inn 3-1 mot tidligere lagkamerater på et direkteskudd. Igjen spilte Sparta i overtall, og med en ny avventende utvisning på gang. Men først godt og vel halveis i den tredje perioden kom den endelige punkteringen med 4-1 til hjemmelaget. Derfra hadde sarpingene god kontroll på kampen, og nok et tidligere MS-talent fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1. Denne gangen var Niklas Roest sistemann på pucken.

Kveldens kamp viste at det nok fortsatt er en betydelig forskjell på antatt topp og bunn i GET-ligaen, men at man også kan komme et godt stykke på vei med hardt arbeid. At seriefavoritten bruker såpass lang tid på å punktere kampen er tross alt et positivt tegn for de grønne. Man henger godt med i perioder, mens forskjellen på lagene mer viser seg i små glimt underveis. Kanskje spesielt under de litt for mange utvisningene man pådrar seg i kampen. Men totalt sett var dette en seriepremiere man på ingen måte trenger å skamme seg over. Torsdag er det duket for første hjemmekamp i toppserien denne sesongen, da kommer Storhamar på besøk til Manglerudhallen.

Videoklipp fra kampen

Positiv premiere
Absolutt godkjent av MS Hockey

 Print artikkel Skriv ut artikkelen
25

Serieoppsettet til a-laget ligger her.

Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 991 54 179
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no

Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS