A-lagstroppen

Oppdateringer på a-lagstroppen i MS.

Oppdatert: (13.8.2009)

Ben Gordon har bestemt seg for å returnere til USA. Grunnen til dette er hjemlengsel og har ingen ting med andre forhold å gjøre. Han sier selv til klubben at han hadde gledet seg til å spille for MS og at han følte at han ble tatt veldig godt vare på i den korte tiden han var her. Han følte også at laget så veldig bra ut og at klubben var profesjonell på alle områder. Ettersom dette var hans første tur til Europa så forstod han ikke hva det innebar før han faktisk var her, og hjemlengselen ble for stor. Selv om Ben hadde en skriftlig kontrakt med klubben og alle de som har vært involvert i overgangen (agent, tidligere trener, familie, MS) rådet ham til å bli og fullføre kontrakten så valgte han allikevel å returnere til hjemlandet.

Vi er allerede i gang med å finne hans erstatter og regner med å ha en ny spiller med like bra eller bedre ferdigheter enn Ben på plass i løpet av kort tid.

Justin Bostrom har i dag signert en ettårskontrakt med klubben. Justin har allerede vært på is siden mandag og vist seg å være en meget god spiller. God og rask skøyteløper med målteft. Vi forventer oss mye av Justin og ønsker ham lykke til i kommende sesong.

Klubben har også, som mange kanskje allerede vet, signert Peter Andersen med ny ettårskontrakt for kort tid siden. Vi er glade for at Peter, fjorårets poengkonge i 1. divisjon, har valgt å spille for klubben i sitt hjerte i enda en sesong. Vi ønsker Peter lykke til.

Klubben har også signert Christoffer Hanson og Richard Resvoll på ettårskontrakt. To spennende og hardt arbeidende spillere som bare venter på det store gjennombruddet. Vi ønsker dem begge lykke til.

Dennis Ors ble dessverre skulderskadet på siste trening og er ute i 5-6 uker.

Maths Johansson har vært skadet i 2 uker og vi regner med at han er tilbake for fullt om ca 3-4 uker.

Kyle Sibley ankom Oslo i dag og vil trene med laget i dag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS