A-laget 09/10

A-lags-stallen sesongen 2009/2010.

Oppdatert: (05.6.2009)

Manglerud Star Ishockeys A-lagsstall for kommende sesong er på det nærmeste klar. Klubben er nyopprykket, og den store utfordringen har vært å bygge et slagkraftig lag hensyntatt klubbens begrensede økonomiske resurser. Vi tror at vi så langt har satt sammen et lag som vil kunne bite godt fra seg og kanskje overraske i kommende sesong. En del spillere fra fjorårets lag er fortsatt med i troppen og en del nye spillere har kommet til. Jonas Djupvik Løvlie og Sondre Olden bestemte seg allerede før sesongen var slutt for at de ønsket nye utfordringer andre steder. Jonas signerte kontrakt med Sparta i april og Sondre signerte med Modo hockey allerede i mars.

I tråd med klubbens strategi om å satse på egne talenter så har 5 egne juniorspillere fått tilbud om 2-årskontrakt med klubben. Og det har 4 av 5 takket ja til.

Klubben har valgt å satse på en relativt ung ny svensk målvakt, Linus Fernström. Han er vurdert av topp svenske målvaktstrenere til å være et stort talent. Han har spilt seniorhockey i mange år og han fikk sitt store gjennombrudd i fjorårets sesong. I tillegg har vi tegnet en 2-årskontrakt med vår egen lovende juniorkeeper, Kenneth Sørli Eriksen.

På backsiden er det Niklas Wiklund, Kyle Sibley og Daniel Rokseth (jr) som er med videre fra i fjor. I tillegg har Christoffer Heiberg kommet hjem fra Sparta. Nye spillere er Stian Carlsen (fra Furuset), Kjell Morten Fredriksen (fra Furuset), Roman Morgunov (Bulgaria) og Donny Grover (USA). I tillegg  ønsker vi å signere en yngre norsk talentfull back. Klubben er for tiden i forhandlinger med aktuelle norske backer om denne siste backplassen.

På forwardsiden er Pål Skogli, Martin Hansen, Maths Johansson, Jonas Moen, Joakim Sundelius (jr) og Eirik Edström (jr) med videre. Nye forwards er Martin Ytterstad (fra Furuset), Dennis Ors (Sverige), Dan Nygård (fra Stjernen), Torger Kjersem (kommet hjem fra VIF) og Ronny Jansson (fra Hasle/løren). I tillegg ønsker klubben å forsterke med ytterligere en utenlandsk forward samt en yngre norsk talentfull spiller. Klubben er for tiden i forhandlinger med aktuelle spillere om disse to siste plassene.

Statistikk for hele laget finnes hos eliteprospects.com.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS