Grüner-MS 1-2

MS snublet seg til topps i 1. divisjon.

Ved LS
Oppdatert: (12.11.2008)

(FOTO: Sport10.no)

Siden Kongsvinger hadde spillefri i kveld, var det klart at MS med poeng mot Grüner ville klatre til topps på tabellen. Men å ta poeng mot Grüner har ofte vist seg å være lettere sagt enn gjort for MS. Sist det skjedde i en seriekamp mot Grüner var faktisk i  2004/2005, den sesongen endte til gjengjeld med opprykk for våre helter i grønt.

I den første perioden av kveldens kamp hadde MS et klart spillemessig overtak. Spesielt da MS spilte i overtall mot slutten av perioden fikk Grünerkeeperen det varmt om ørene. Men uttellingen uteble, tross hele 22 MS-skudd på mål i perioden. Grüner var også fra tid til annen farlige på kontringer, men perioden endte målløst. Utover i andre periode begynte frustrasjonen å bre seg litt i MS-laget, og det ble ikke bedre av at hjemmelaget kontret inn 1-0 seks minutter ut i perioden. For Grüner ble målet en vitamininnsprøytning, mens MS-spillerne var i ferd med å surne. Grüner hadde også en puck til inne, men ble avblåst for skøytemål. I en kritisk periode etter drøyt halvspilt kamp, fikk MS en psykologisk svært viktig scoring. Gutta kom gjennom 3 mot 1, og Jonas Moen valgte å avslutte raskt. En ellers svært god Grünermålvakt mistet pucken, og Kyle Sibley kunne sette returen i mål. På stillingen 1-1 etter to perioder var det duket for en spennende avslutning på kampen.

Snaue seks minutter ut i tredje periode kom det avgjørende målet. MS spilte 5 mot 4 etter at Grüner fra benken hadde pådratt seg en utvisning for usportslig opptreden. Skuddet fra Daniel Ponce skiftet retning og spratt i mål, og MS var i føring for første gang i kampen. I momentet etter scoringen ble Peter Andersen dyttet overende. Han valgte å ta igjen, og vi forventet en unødvendig tominutter. Men at situasjonen skulle kvalifisere til matchstraff for Peter, virket uforståelig sett fra tribunen. MS måtte dermed klare seg uten toppscoreren, og rett ut i fem minutter undertall. Det var definitivt ikke finspill som bragte MS til topps på tabellen i kveld, men da gutta først hadde tatt ledelsen, sørget de for å ta vare på den. Grüner kom ikke nærmere enn et stolpeskudd, samt et skudd fra kloss hold som Lage Knutsen ikke forsto at han hadde reddet. MS hadde også en puck i stolpen i sluttminuttet, men en mildt sagt litt kaotisk kamp ebbet ut med 2-1-seier til MS. Selv ikke målene kan karakteriseres som spesielt vakre i denne kampen, men du verden så viktige. Gutta virket da også mer lettet enn stolte over sin prestasjon da seieren var et faktum og to nye poeng innkassert. Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS