Masterplan

Timeplan og gruppeinndeling for hockeycamp uke 33.

Ved MR
Oppdatert: (07.8.2008)

Masterplan gruppe 1 Masterplan gruppe 2 Masterplan gruppe 3  Masterplan gruppe 4 Masterplan gruppe 5

Ja, nå er det like før sommerhockeyskolen starter. Klubben ser frem til å arrangere hockeyskolen og vi håper og tror at du skal få en fin, morsom og lærerik uke i Manglerudhallen. Her følger litt nyttig informasjon:

Det er en ting til som vi ønsker å gjøre oppmerksom på i tillegg til de punktene som er nevnt nedenfor, og det er parkering. Det beste er å parkere på parkeringsplassen til Manglerud Barneskole. Den er gratis og ligger på venstre side med en gang man tar av fra hovedveien (Plogveien) og opp innkjøringen til skolene og idrettsanleggene. Hvis du velger å parkere nærmere ishallen på parkeringsplassen ved fotballhallen og ved Manglerud  videregående skole så vær oppmerksom på at du må parkere på den siden som er avgiftsbelagt. Se skilting! Europark ligger i buskene på mandag, vær sikker.

1. Hovedtrenere er: Rune Molberg, Espen Sæther og Roy Johansen. De vil være ansvarlige for alle isøktene.

2. Det blir 5 grupper og hver treningsgruppe følges av 2 gruppeledere hele dagen. Er det noe du som deltager lurer på eller andre ønsker/problemer du måtte ha så skal du henvende deg til en av dine 2 gruppeledere.

3. Når du kommer på mandag så vil det henge et oppslag på alle garderobedørene med opplysninger om gruppeinndeling, hvilken garderobe gruppen skal være i og hvem som er gruppeledere på din gruppe.

4. Vedlagt i egen fil vil du finne en oversikt over gruppeinndeling og en tidsplan for den gruppa du tilhører. Møt opp i god tid før din første aktivitet om morgenen. Legg merke til at noen grupper starter litt tidligere enn andre på morgenen.

5. Det blir varm lunsj samt enkel frukt og annet til mellommåltid. Det blir også muligheter til å kjøpe seg litt ekstra mat og drikke i kiosken som holder åpent hele uka.

6. Alle deltagere får utdelt en egen hockeytrøye som skal brukes på istreninger.

7. Husk å ta med egen drikkeflaske.

8. På mandag vil en fotograf ta gruppebilder samt portrettbilder av hver enkelt deltaker. Disse bildene kan du se på og kjøpe senere i uken. Prisen er kr 150,- for portrettbilde i A3-format og kr 50,- for gruppebilde i et litt mindre format. Et fint minne fra hockeyskolen.

9. Ettersom det er mange deltagere samt at klubben også har treninger for A-lag og junior-lag så kan ikke utstyret lagres i garderoben over natten. Tilreisende deltagere som ikke har mulighet for lagring i lagboder kan lagre utstyret i egne boder natten over. Gruppelederne vil vise deltagerne hvor det kan lagres. Disse bodene vil bli låst om natten.

10. Sliping av skøyter vil være mulig i løpet av uken. Pris pr slip kr. 30,-

11. Husk joggesko og treningstøy. Husk også at det kan regne når du har barmark ute.

12. Klubben har et nært samarbeid med Torshov Sport som har etablert seg som den klart beste hockeybutikken i Oslo. Hvis det er noen deltagere som trenger utstyr før eller i løpet av hockeyskolen så har Torshov Sport laget en del gunstige tilbud spesielt for deltagerne på hockeyskolen. Tilbudet er lagt ved i en egen PDF-fil.

Hvis det er andre ting du lurer på før hockeyskolen begynner, så ikke nøl med å kontakte klubben, enten på mail: robert@mshockey.no eller på mobil 906-54546.


Robert Ditlef-Johansen
daglig leder
IL Manglerud Star Ishockey

mobil: 906 54546

Masterplan gruppe 1 Masterplan gruppe 2 Masterplan gruppe 3  Masterplan gruppe 4 Masterplan gruppe 5Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS