Nok en cuptriumf

Manglerud Star vant suverent i Brynild Stjernen Cup 2007.

Ved LS
Oppdatert: (04.4.2007)

Foran fra venstre: Martin Haga og Are Andre Sundal.
Andre rekke fra venstre: Sondre Bergersen Bjerke, Matias Olafsen Pedersen, Henry Lie Gulbrandsen, Christoffer Vasholmen Frick og Andreas Ulvang.
Bakre rekke fra venstre: Emil Dahm, Siyabonga Mabilas Enyam, Markus Søberg, Mats Aleksander Henriksen, Kristoffer Nomikos, Simen Selnes Baklid, Tomas Christopher Nilsen og Marcus Norrefjord) Foran står FairPlay prisen og Brynilds vandrepokal. Stian Løsnesløkken, Jon Arne Haugen og Nicklas Kruse Malerstuen var alle tre forhindret fra å spille/delta i turneringen.

Sak og bilde sendt inn av Stein Gulbrandsen

Tradisjonen tro dro 11-årslaget til Manglerud Star i helgen ned til Fredrikstad for å avslutte årets ishockeysesong ved å delta i Brynild Stjernen Cup, i klassen G-11. Turneringen må kunne sies å være en godt innarbeidet tradisjon for Stjernen Hockey da de i år arrangerte for 31. gang. Årets turnering besto av 8 lag fra østlandsområdet som alle var kommet til Fredrikstad for å spille om en FairPlay pris og en vandrepokal som Brynild satte opp i 2005. Vandrepokalen ble første gangen vunnet av Furuset, og i fjor var det Manglerud Star G94-lag sin tur til å ta med pokalen hjem. Det var derfor litt forventninger knyttet til G95 laget til Manglerud Star i årets utgave av turneringen. Manglerud Star spilte i løpet av fredagen og lørdagen innledende gruppespill mot Sparta Sarpsborg, Vålerenga, og Hasle Løren og vant alle tre kampene med sifrene 6-3, 7-3 og 10-2, i nevnte rekkefølge. I mellomspillet til plasseringskampene spilte Manglerud Star, på søndag formiddag, mot Furuset og vant denne kampen 3-0. I finalekampen, litt senere på dagen, var det igjen Hasle Løren som sto på andre siden av banen da de som toer i vår pulje hadde slått Lillehammer ishockey 6-1 i sitt mellomspill. De fleste rundt Manglerud Star skulle gjerne sett at det hadde vært et annet motstanderlag i finalen etter M/S hadde slått de samme guttene 10-2, et døgn i forveien, i innledende gruppespill. Det var derfor en litt anspent stemning før dommeren blåste i gang kampen, i frykt for et voldsomt revansjeoppgjør fra H/L. Manglerudguttene så selv faren i dette og gikk ut i et voldsomt tempo og scoret tidlig kampens første mål. Etter dette gikk det bare slag i slag og M/S ledet 5-0 til pause. Andre omgangen ble litt roligere slik at Hasle Løren kom mer med i kampen, men våre gutter var stadig på farten og scoret 3 mål til i denne omgangen. Til tross for større pågang fra Hasle Lørens gutter og bedre skuddstatistikk en M/S i andre omgangen klarte de bare å score en gang på en meget god og opplagt Manglerud-keeper. Manglerud Star vant finalen 8-1, og tok dermed vandrepokalen med seg hjem for andre gang. M/S-gutta vant også likegodt FairPlay prisen etter kun en utvisning før finalen.

Mangleruds uheldigste før denne turneringen må kunne sies å være Stian Løsnesløkken, som brakk fingeren dagen før avreise til Fredrikstad og måtte se kampene fra sidelinjen. Han ble imidlertid en god støtte til lagets materialforvalter og ble dermed en viktig brikke i støtteapparatet rundt laget.

Helgens turnering var for spillere, ledere og foreldre en meget hyggelig avslutning på en lang sesong der Mangleruds G95-lag har spilt til sammen 52 kamper. Av disse 52 kampene har guttene spilt 18 seriekamper, 24 cup-kamper og 10 treningskamper. Totalt har Manglerud vunnet 40 av sine kamper, spilt tre uavgjort og tapt 9. Da skal det også sies at i denne statistikken ligger det inne to turneringsdeltagelser der Manglerud Star har spilt opp en årsklasse og gjort det formidabelt med en 4.plass og 5. plass. Årets totale målstatistikk endte med 301 scorede mål og 126 baklengsmål. Lagets trenere har også gjennom hele sesongen vært veldig flinke til å ta med opp spillere fra M/S-G96 og latt mange få prøve seg på dette nivået i treninger og kamper.
For de som har lyst til å lese mer om Manglerud Star G95 kan vi opplyse at de har en egen hjemmeside på adressen
http://www.ms95.net der alle er velkomne inn.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS