Arkiv

Anders Blegeberg skriver på mshockey.no.

Vår a-lagstrener har bidratt med noen ord om sesongen så langt.

Ved LS
Oppdatert: (11.10.2003)

Hei alle MS-venner

 

Vi i MS hadde en veldig tøff start på sesongen. Kampen mot Storhamar i første runde visste vi ville bli meget vanskelig. Etter at vi tapte 0-10 for Stavanger hjemme (skuddstatistikk 27-32), ble det mye jobbing blant trenerne og spillerne. Vi har i hele høst hatt en åpen dialog med spillergruppa. Martin og jeg samlet sammen inntrykkene fra spillere, ledere og andre trenere.

 

Spillergruppa engasjerte seg sterkt etter Stavangerkampen. Denne prosessen for klubben og spillerne er veldig viktig. Til tross for att vi tapte 8-3 mot F/A, merket jeg og Martin framgang i gruppa. Vi har hatt mange spillere som debuterer på ordentlig i eliteserien denne sesongen. Spesielt tøft er det for våre unge målvakter. MS har jo de siste ti årene hatt toppkeepere som Jonas Forsberg, Wiberg og Kuca. Allerede tidlig i august ble en av de store profilene i MS-historien, Jørn Goldstein, med som keepertrener. Keeperne har satt veldig stor pris på dette. Vi i støtteapparatet ser at Jørns erfaring fra topphockey er veldig verdifull for keeperne.

 

I prosessen med å få "juniorer" til å spille seniorhockey, har vi brukt en del video i starten av sesongen. Martin og jeg har knyttet til oss eldre juniortrener Kristian Gilbert som videoansvarlig. Han har filmet en del av kampene, og laget redigerte utsnitt av kampene til spillermøtene. Vi ser at spillerne lærer mye av å se seg selv på video. Foran kampen mot Lillehammer hadde Gilbert laget en video med høydepunkter fra kampen mot TIK, og i tillegg lagt på musikk. Dette for å gi spillerne positive opplevelser fra den forrige kampen.

 

I forkant av bortekampen mot Trondheim, snakket vi om at dette er "manndomsprøven" i norsk ishockey. Signalene spillerne ga i denne kampen var veldig positive. Bortekampene mot Bergen og TIK ga oss mange positive svar. Torsdagens kamp mot Lillehammer var ikke like bra som de to siste kampene. Det hyggelige var at vi var best i den 3. perioden, og selvfølgelig at vi vant og fikk med oss 3 poeng. Under sesongen prøver vi hele tiden å holde den fysiske standarden ved like. Ansvarlig for dette er Nicolai Aas. Spillerne er vel ikke alltid fornøyd over å se ham på plass med "joggeskoene",  men de ser hvor viktig det er for oss å holde fysikken ved like under sesongen.

 

Vi ser fram til de neste kampene og håper lokalmiljøet på Manglerud vil støtte oss under hele sesongen. Her blir det mange lokale spillere som vil få muligheten i egen klubb.

 

Sportslig hilsen

 

AndersPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS