Arkiv

Intervju med Axel Grusell

Vi har tatt en prat med vår eldste spiller, og beste poengplukker i a-laget så langt i sesongen.

Ved LS
Oppdatert: (14.10.2003)

Axel Grusell kommer fra byen Säter, 30 km sør for Falun. Hans fetter er Thomas Holmström i Detroit Red Wings (NHL). Kontrasten mellom fetterens Stanley Cup-triumfer og Axels daglige virke i enkle forhold i Manglerudhallen, er naturlig nok stor. Men ikke større enn at Axel også har fått prøve seg på is med Red Wings.

-Det stemmer. Jeg fikk være med som keeper en trening, det var "kul".

Axel er fra sine tidligere sesonger i MS kjent som en hardtarbeidende spiller, men ikke som noen stor poengplukker. Til center å være har han hatt en relativt defensiv rolle i tidligere MS-utgaver. Forrige sesong noterte han seg for 10 poeng på 28 kamper (deler av sesongen ble ødelagt av en skade). Men i år har han fått fart på poengproduksjonen, og leder den interne poengstatistikken så langt med 6 poeng på 7 kamper. Vi spurte ham om årsaken.

-Det skyldes at jeg har fått en annen rolle i laget. At jeg får mer tillit i power play, osv. Ansvar har jeg alltid måttet ta. Sesongen så langt har gått som forventet, mye opp og ned - pga ungt lag.

Axel har vært i Norge i seks år, og i en alder av 26 er han den reneste "oldis" i årets MS-lag. Han er også eneste utlending i MS så langt i seriespillet. Ingen av delene byr på noen problemer, ifølge Axel.

-Jeg tenker ikke så mye over det. Men det går bra, synes jeg...

I forrige kamp ble det måltørke for Axel og MS. For oss på tribunen var det nærmest utrolig at ingen av de mange sjansene ble omsatt i mål.

-Vi burde ha scoret, ja... jeg var ikke riktig i form den dagen, var tung i hele kroppen. Men det er nye sjanser torsdag.

Til slutt var vi også nysgjerrige på hva den IT-kyndige Grusell synes om den nye websiden på mshockey.no.

-Den har fått et løft! Meget bra....

***
Vi i mshockey.no kvitterer selvsagt med å ønske Axel og resten av laget lykke til videre i sesongen :-)Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS