Arkiv

Intervju med Marius Andersen

Vi har laget et intervju med en av våre mest rutinerte a-lagsspillere.

Ved LS
Oppdatert: (01.11.2003)

Marius Andersen kom til MS fra Furuset foran fjorårssesongen, og har vært blant våre beste poengplukkere så langt i år med 7 poeng. Med sine 24 år er han også blant de eldste på laget. Vi ba Marius fortelle litt om sin hockeybakgrunn.

- Jeg begynte med hockey som veldig liten. Begynte på Furuset hockeyskole og så var jeg med fra minste nivå og helt opp til a-laget, hvor jeg blant annet spilte med nåværende MS-trener Martin Andresen. Han var jo en av favorittspillerne mine på Furuset da jeg var liten så det var stort for meg.

Marius kan også fortelle også at han har erfaring fra amerikansk hockey.

-Etter å ha avsluttet videregående skole reiste jeg to sesonger til Boston, USA, hvor jeg spilte for Walpole jr. Stars i Eastern junior hockey league, EJHL. Det var veldig lærerikt og jeg fikk mye ut av mine to sesonger der. Vi vant sluttspillet det første året, men tapte finalen det andre.

I MS blir man ikke rik av å spille hockey. Alle spillerne jobber eller går på skole ved siden av, og Marius gjør begge deler. I tillegg til skolegang ved NMH, jobber han hos A til B budservice. Han forteller at det ofte blir lange dager, men at det går fint å kombinere jobb, skole og hockey.

Om sesongen så langt har han følgende å si:

-Det har desverre kun blitt en seier for laget foreløpig i år. Prestasjonene for laget har variert mye, vi startet sesongen med noen dårlige kamper hvor vi slapp inn mange mål og ikke klarte å score. Men scoringstørken slapp heldigvis etterhvert og jeg synes vi har hevet oss mye etter de første kampene.

Marius er som nevnt blant våre eldste og mest rutinerte spillere, men han forteller at manglende rutine kan være et problem for årets MS-lag.

-Vi har et ungt lag og i de jevne matchene er det blant annet mangel på rutine som gjør at vi ikke klarer å hale i land poeng.  Dette blir nok bedre utover i sesongen. Ellers har jeg tro på at vi kan slå alle lagene i eliteserien på en god dag. Det gjelder bare at laget jobber sammen og at enkelt spillere ikke gjør dumme feil som fører til baklengsmål, og at vi scorer på de sjansene vi får.

Marius fikk til slutt det obligatoriske spørsmålet om hva han synes om våre nye nettsider på mshockey.no.

-De nye sidene til MS hockey ser veldig fine ut. Veldig bra klubben har en så bra hjemmeside.

Vi takker Marius for nettpraten, og ønsker lykke til videre i sesongen.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS