Arkiv

Intervju med Stian Einbu

Vi har intervjuet en av heltene fra a-lagets seier over Sparta, Stian Einbu.

Ved LS
Oppdatert: (26.11.2003)

Stian Einbu kom til MS fra Lørenskog foran denne sesongen. Han har tidligere vært innom MS en sesong som eldre junior. Stian var med på nedrykk i Lørenskog forrige sesong, og også i år har han måttet innfinne seg med en plassering i bunnen av tabellen. Vi spurte Stian hvordan det er å kjempe i bunnen i år igjen.

-Det var jo ikke det som var meningen, å gå fra ett bunnlag til et annet, men det er penga som rår og har de ikke penger så er det jo fornuftig å satse på yngre spillere som de gjør i dag, og ikke leve over evne. Vi var jo et bunnlag i Lørenskog også, men det gjelder å ha et godt miljø som vi har i MS i dag, for det nytter ikke å "grave" seg ned og synes synd på seg selv. Det er kun vi som er der som kan gjøre noe med situasjonen, men vi har jo et ungt lag så vi får håpe på at de fleste blir med videre, så kan dette bli veldig bra om et år eller to.

Stian er pr i dag den eldste spilleren i laget, med sine 25 år. Vi ville vite hvordan det er å spille med så mange "gittergutter".

-Det er ikke noe problem, de er seriøse og gode hockeyspillere som presterer veldig bra, men de er veldig dårlige på å rydde i garderoben, der har vi en jobb å gjøre...

Etter en tung periode har MS løftet seg, og tatt fire poeng på de siste to kampene. I forrige kamp var Stian sentral, han var innblandet i alle tre målene da MS slo Sparta 3-2. Vi spurte om laget har gjort noe annerledes den siste tiden.

-Vi er inne i en veldig god stim om dagen, flere spillere som er i form, folk gjør arbeidsoppgavene sine og spiller enkelt, men vi har vel ikke gjort noe spesielt annerledes nå,  vi jobber på videre så får vi telle opp til slutt. Moralen har vi klart å holde oppe hele veien og selvtilliten kommer selvfølgelig når det går bra. Kampen på søndag var veldig bra, etter en god kamp i Stjernehallen hadde vi virkelig trua på poeng mot Sparta, og med bra arbeidsmoral klarte vi å hale i land vår andre trepoenger for i år.

Til slutt forteller Stian at også han er fast gjest på klubbens websider mshockey.no.

-Er Vel innom 3-4 ganger i uka, fin nettside med bra oversiktlig og rask oppdatering.

***

Vi takker Stian for praten, og ønsker lykke til i jakten på flere poeng!Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS