Arkiv

Blegeberg om sesongavslutningen

Trener Anders Blegeberg deler sine betraktninger angående serieavslutning og kvalifisering.

Ved LS
Oppdatert: (09.2.2004)

I kvaliken møter MS enten Hasle eller Gjøvik fra 1. divisjon, men mest spenning knytter seg kanskje til kampene mot serievinneren Comet. Forrige uke var Anders i Halden under Comets treningskamp mot Sparta, en kamp Sparta forøvrig vant med 5-3. Vi spurte vår a-lagstrener hvordan han vurderer motstanderne i kvaliken.

Anders forteller:

- Comet har et rutinert lag. De er godt organisert og har noen matchvinnere i spillere som Sören Petersson, Per Marius Thorbjørnsen og Samuli Mykkänen. Vi må ta en kamp av gangen i kvalikserien. Blir det H/L i første kamp vil de helt sikkert være VELDIG interessert i å slå MS. Gjøvik har mistet noen spillere, men er veldig godt organisert i enkelte kamper. De har rutinerte Erik Tveten i troppen.

Videre ville vi vite hvilke prioriteringer Anders og trener-teamet ønsker å gjøre i serieavslutningen.

-I løpet av sesongen har vi hatt en del syke og skadede spillere. Vi har en klar mening om hvem som passer sammen. Fram mot kvalikkampene kommer vi til å holde spillerne i gang. Men vil spesielt trene ekstra på overtall i disse kampene.

Trenerne har valgt å gi flere keepere istid gjennom hele sesongen, og Anders forteller at dette vil fortsette også i kommende kamper.

-Sammen med Jørn Goldstein har vi lagd et treningsprogram til keeperne. De kommer til å få kamper før kvaliken begynner begge to, i tillegg trener Lars Haugen med oss når Jørgen Rålm er skadet. I dag manglet vi bare Martin Røymark på treningen. Hele sesongen har gitt mange spillere muligheten til å få eliteerfaring. Det vil helt sikkert bli muligheter hvis det blir skader/sykdom.

Anders gir til slutt uttrykk for optimisme med tanke på fremtiden.

-Vi rundt a-laget gleder oss over at vi er "kastet" ut av kontoret. (Byggeleder!) Alle gleder seg til høsten og ny garderobe. Spillere har kontaktet oss om å spille i MS neste sesong. Det som gleder meg mest er alle spillerne vi har på de yngre landslagene. Dette viser hvilken fantastisk jobb trenerne og lederne har gjort i MS de ti siste årene. Ønsker alle MS-lagene lykke til med sesongavslutningen.

Vi på mshockey.no slutter oss til den lykkønskningen, og ønsker ikke minst Anders og a-laget lykke til i skjebnemåneden de snart går inn i.

***Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS