Arkiv

Bilder fra byggeplassen

Vi følger ombyggingen av Manglerudhallen videre.

Ved LS
Oppdatert: (18.10.2004)

Her vil vi komme med nye bilder etter hvert som det skjer forandringer rundt hallen.

18. oktober

Setene har nå kommet på plass i Manglerudhallen - og som seg hør og bør er det grønne seter.

Bilder

29. august

Denne gangen har vi tatt turen inn i Manglerudhallen, og her har det skjedd ting siden sist. "Skjelettet" til den nye tribunen gir oss en idé om hvordan det ferdige resultatet vil bli. Tre av veggene har så langt fått ny kledning. Fra en tribunesliters ståsted ser dette lovende ut. Fasilitetene for spillere og publikum vil bli av en helt annen standard, samtidig som den gode og intime atmosfæren i hallen bevares.

Bilder


1. august

En varm søndag i august er det vanskelig å se for seg at en ny hockeysesong står for døren. Samtidig med at sommeren har fått overtaket, kan det nå virke som om ishallen nesten forsvinner bak det stadig voksende fotballanlegget. Men vi skal ikke glemme at dette betyr treningsforhold både sommer og vinter som man tidligere bare kunne fantasere om i MS-miljøet. Kanskje finner vi MS i norgeseliten både i fotball og ishockey om noen år? Det er i hvert fall lov å drømme, nå som et topp moderne idrettsanlegg på Manglerud ikke lenger bare er et luftslott.

Bilder

3. juli:

Manglerudhallen har fått ny bekledning, med nye plater rundt det hele. Men det største blikkfanget på byggeplassen i disse dager finner vi på kunstgressbanen. Her har man nesten rukket å bygge en Svinesundbro i miniatyr på kort tid. Det som nå vokser frem bærer bud om nye tider både for hockey og fotball på Manglerud.

Bilder

6. juni:

60 år etter D-dagen ser kanskje deler av byggeplassen ut som en slagmark, med skyttergravene spredt utover fotballbanen. Men veggene vokser opp rundt nybygget på hallens overside, og det er ingen tvil om at det seires på alle fronter.

Bilder

19. mai:

Det legges tak over tilbygget, og man begynner dermed å få en klarere idé om hvordan hallens nye utseende vil bli. Innvendig er tribunen revet.

Bilder

30. april:

Tilbygget vokser stadig, og vi begynner å ane konturene av nye Manglerudhallen.

Bilder

14. april:

Siden i går har stillaser kommet opp på nedsiden av hallen. Det er oppmuntrende å se at ting nå skjer raskt, etter mange år med venting.

Bilder

13. april:

Arbeidene er igang igjen etter påsken. Det berømte hullet i bakken blir stadig større, og de nye garderobene står åpne for elementene, slik vi (forhåpentligvis) ikke får se dem igjen i fremtiden. Kjente og kjære plankebiter fraktes vekk i containere, og det graves ved fotballbanen.

Bilder

30 mars:

De luksuriøse pausegarderobene ved kortsiden av hallen er fjernet. I motsatt ende, der det for kort tid siden bare var et stort hull i bakken, begynner nå grunnmuren til det nye påbygget å ta form. Inne i hallen har man såvidt startet arbeidet med å demontere deler av tribunen.

Bilder

6. mars:

Siden siste oppdatering har den gamle billettbua forsvunnet, og det graves i stor skala. Der det pr. i dag er et stort hull i bakken, kommer etter hvert garderober, kafeteria, kontorer mv.

Bilder

11. februar:

Ombyggingen av Manglerudhallen er igang, og vi har bildene.

Etter mange års venting, skjer det endelig ting rundt Manglerudhallen. Anders Blegeberg & co er til sin store glede kastet ut av sine provisoriske kontorer, for å gjøre plass til byggeleder. I første omgang jobbes det utvendig, og av rivearbeider er man i gang med vindfanget. Når den nye hallen står klar til bruk, kan a-lagsgutta blant annet glede seg til 70 kvm garderobe.

Vi tok en tur opp til byggeplassen, og sjelden har vel anleggsarbeid vært et vakrere skue.

Bilder

Og snart kan selv tidligere MS-spillere se på med misunnelse...

BildePrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS