Arkiv

Intervju med Gisle Olsen

Vi tok en prat med vår nye daglige leder om fremtiden i MS.

Ved LS
Oppdatert: (05.4.2005)

 

Vi ba Gisle fortelle litt om hvordan klubben har jobbet for å komme dit den er i dag.

- Økonomisk har styret i MS ishockey jobbet med å få kontroll på avvikling og nedbetaling av gammel gjeld. De har også jobbet med en bedre strukturering av spillerkontrakter og ønsker å få en bedre administrativ kontroll på hele organisasjonen. Sportslig har man arbeidet med å legge tingene til rette for A-laget så de skulle kunne prestere. Noe vi kan si at de gjorde meget bra. Nå i tiden fremover ønsker man også å sette i gang prosesser som skal kunne gjøre seg gjeldende i junioravdelingen. Vi har knyttet til oss Kristian Gilbert som en sportslig koordinator for yngres avdeling. Hvordan han skal jobbe vil vi informere om litt senere. Vi vil i disse dager gå aktivt ut i sponsormarkedet for å finne potensielle samarbeidspartnere for årene fremover.

Hva betyr ny hall, opprykk og snarlig gjeldsfrihet for klubben?

- Ny hall er som å komme til himmelen og det er derfor viktig at vi alle er flinke til å ta vare på den så godt vi kan. Det at jeg nevner dette er for at det har vært episoder som kan tyde på at alle ikke helt har forstått hvor heldige vi har vært. Vi har som sagt gjort mange tiltak på å få nedbetalt gjeld og det som står igjen nå er det en plan på nedbetaling for. Dette og opprykk til UPC-ligaen vil gi oss et mye bedre utgangspunkt enn på flere år, men også en del nye utfordringer. Vi bør vel blant annet sette større krav til arrangementet rundt våre egne hjemmekamper, men den utfordringen skal vi ta!

Hvordan blir det satset fremover på a-laget, fortsatt nøkternt og norsk?

- Vi satser som sagt på A-laget men ikke med penger vi ikke har. Det blir derfor en nøktern satsing økonomisk hvor vi bruker pengene på å legge ting til rette for å lykkes sportslig. Vi ønsker i utgangspunktet egenproduserte spillere, deretter spillere i fra Oslo og så Norge. En eller annen svenske med spill i Norge som bakgrunn vil nok dukke opp. Våre egne spillere vil alltid være utgangspunktet for vår satsing men de også må være klare for å legge ned den innsatsen det kreves for å spille i UPC-ligaen.

De andre klubbene i UPC har inngått avtale om maks 10 utlendinger, som skal trappes ned til 6. Har dere noen policy på hvor mange dere ønsker å ha?

- Vår målsetning er å ha null utlendinger. Det er det vi jobber med hele tiden. Men på kort sikt vil vi nok som jeg har nevnt ta i bruk utlendinger vi har kjennskap til og som er klar over vårt økonomiske ståsted.

Hva har et godt rekrutteringsarbeid å si for a-lagets fremtid i eliteserien?

- Manglerud Star Ishockey er helt avhengig av å drive god rekruttering i all tid fremover. Hele vår virksomhet er tuftet på den måten å drive på. Uten den dugnadsånden det er blant foreldre og all den tid våre barn legger ned på sin idrett så stopper vi opp. Vi satser norsk og har derfor et ansvar for å kunne gi våre egne og norske spillere en plattform for å kunne lykkes på med idretten sin.

Vi takker Gisle for praten, og ønsker ham og MS lykke til videre!Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS