Svein Espeland

En gammel publikumsfavoritt blir ny daglig leder i MS.

Ved LS
Oppdatert: (03.2.2006)

Svein Espeland ny daglig leder i MSH

 

Svein Espeland er ansatt som ny daglig leder i MSH og vil begynne for fullt i stillingen fra 1.mars 2006. Svein har lang erfaring fra hockeymiljøet både som spiller, trener og pappa for Stefan som fortsatt spiller hockey i Linköping i Sverige.

 

Svein er opprinnelig Oppsal-gutt, men kom til MS i 1980 og ble endel av A-laget.  Spilte i mange år i klubben, avbrutt av små gjestespill med blant annet serie- og norgesmesterskap med VIF i 1985. Avsluttet sin aktive karriere på eliteserienivå i 1988. Trente så juniorlaget til MS før han tok noen år "fri" fra hockey. 

 

I tillegg til Stefan har Svein 2 døtre (Martine og Maria) som spiller håndball for Klemetsrud - og Svein er selvfølgelig trener også i håndballmiljøet. Vi har med andre ord fått en engasjert og sportslig ny leder i klubben vår.

 

Svein er utdannet siviløkonom og har jobbet det meste av sitt yrkesaktive liv med økonomi, IT og administrasjon. Han er 47 år.

 

- Jeg ser mange og spennende muligheter innenfor MSH, sier Svein Espeland. - Nytt anlegg og bra sportslig utvikling på alle nivåer i klubben gir de riktige rammene for videre satsing. Jeg ønsker å føre MSH videre, men er helt avhengig av støtte og en god dugnadsånd for å klare jobben. Dette er ikke et one-man-show - vi må alle fortsette med å dra lasset sammen.

 

Når det gjelder sportslige ambisjoner for klubben så ser jeg ingen klare motsetninger mellom det å både være best til å dyrke frem yngre spillere og det å ha et godt A-lag, sier Svein videre. Klubben må imidlertid videreføre og videreutvikle en treningskultur og en sportslig satsing som er best i landet.  For det finnes ingen snarveier til å bli gode ishockeyspillere - det er hardt arbeid og masse trening som er nøkkelen til suksess på lang sikt, selvsagt kombinert med gode trenere og et godt støtteapparat. Min store ambisjon rundt dette

er å kunne tilby unge ambisiøse spillere et utdanningsopplegg kombinert med det sportslige som gjør at de har noe å falle tilbake på når de en gang slutter med ishockey.

 

- Vi er veldig glade for å ha fått Svein inn som ny daglig leder i klubben, sier styreleder Sissel Faller. - Med hans erfaring og kjennskap til klubben er vi sikre på at han vil ivareta det positive som er bygget opp de siste årene samt å utvikle MSH videre.  Svein fortjener vår fulle støtte i arbeidet videre - som han vil ivareta sammen med andre nøkkelpersoner i klubben vår.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS