Oppsummering

Rune Molberg oppsummerer a-lagssesongen.

Ved LS
Oppdatert: (13.3.2006)

Dette er en tung dag på jobb, men livet går videre. Her en liten oppsummering.

Sesongen med stang ut, har aldri opplevd en sesong med så mye skader. Vi har hatt mellom 5 og 10 spillere ute det meste av sesongen. Lysnet litt etter jul, men det ble etterfulgt av nye skader. Når ting begynte å lysne fikk vi halsbetennelser og influensa i begynnelsen av kavllikspillet og flere spillere på penicillin. Dette var klart synlig i de tre først kvallikkampene, de tre siste spilte vi bra. På toppen av det fikk Sami Markkanen en sønn natt til søndag etter nesten to døgn på sykehus uten søvn. Veldig hyggelig for Sami og vi gratulerer så mye, men ikke bra for gårsdagens kamp og hans prestasjoner.Vi vet at de nederst plasserte lagene sliter mest med dommerne og gårsdagen var ikke noe unntak. Gå inn på TIK sin hjemmeside og se på den første scoringen, mottaket er to meter inn i vår sone og en klar offside, på ny stang ut for oss.

Flere enn oss har sikkert problemer med skader og sykdom, det er en del av gamet. Men vi er en liten klubb med begrensede muligheter og vil nok være det i flere år fremover så vi må glede oss over andre ting, vi har sluppet til 10 juniorspillere som har forsøkt seg i eliteserien, vi har fem juniorspillere som har etablert seg og en debutert på A-landslaget. Dette er lyspunktene i Manglerud Star og dette må vi glede oss over. Av alle de spillerne som vi har utviklet sitter klubben igjen med kr. 0, dette er i min mening en konsekvens av dårlig politikk fra vårt forbund. I Sverige må klubbene ved overgang betale utdannelseskompensasjon, det samme i fotballen.

Men vi må jobbe videre og fortsette å se mulighter, ikke begrensninger, masse nye talenter i klubben.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS