Treneren har ordet

En hilsen fra a-lagets nye trener Howard Mickoski.

Ved LS
Oppdatert: (17.1.2008)

17 Januar 2007
hilsen fra Howard:

Hei til alle på Manglerud: administrasjon, trenere, spillere, foreldre. De to siste ukene har jeg fått sjansen til å komme meg i orden, coache noen kamper, og se nærmere på hvordan ting blir gjort/har blitt gjort i klubben, med spesielt detaljert fokus på det som skjer på isen. Jeg har tilbragt en del timer med å analysere hvor vi befinner oss akkurat nå.

Som en oppsummering har jeg sett at det finner sted mange positive endringer i klubben. Mitt mandat er å få alt det som skal skje på isen til å bli drevet og presentert på en profesjonell måte, samt å lære opp spillerne slik at de kan utvikle seg til å bli komplette hockeyspillere, kompetente i alle deler av spillet. Jeg jobber fra a-laget og ned for å forsikre meg om at spillerne i klubben ikke bare lærer å score mål, men hele spekteret av hockeyferdigheter som trengs for å bli mestere. Ingenting ville begeistret meg mer enn å se en av våre spillere i NHL innen 5-10 år. Men hockeyen har forandret seg de siste 5 årene, måten ting gjøres på har endret seg, også på NHL-nivå. Dermed har også egenskapene spillerne trenger endret seg.

Mange ting blir gjort på en svært bra måte her, og jeg ønsker å oppmuntre til å bevare og styrke disse områdene. Men på andre områder er forandring nødvendig. Endring er ikke nødvendigvis enkelt eller morsomt for de involverte, spesielt ikke når ting har blitt gjort på en bestemt måte i lang tid. Forandring kan se skremmende ut, fordi man går inn i det ukjente. Men de som ikke har evnen til å forandre seg, utvikle seg og vokse, vil sakke akterut i en sport som utvikler seg raskere enn noen annen. Canada, som skal representere det fremste innen hockeykunnskap, har endret treningsmetoder og trenerstruktur i den perioden for å reflektere den "nye måten" å spille og lære bort hockey på. Jeg gjør mitt beste for å gradvis bringe forståelsen av disse nye ferdighetene til denne organisasjonen. Mitt mål er at innen 1. september skal vi (trenerne på alle nivåer) ha ressurser og ferdigheter gode nok til at våre nåværende spillere vil fortsette å utvikle seg her, samt at mange nye og tidligere spillere vil vende tilbake til klubben.

Bare som en påminnelse, endring kan ta tid, alt skjer ikke over natten. Så jeg ber dere være tålmodige, mens ting gradvis blir endret for hver måned som går. Mange har kommet innom meg på kontoret, eller hilst på meg og ønsket meg velkommen i min nye stilling. Dere er alle velkomne til å komme innom, eller til å hilse på meg når dere ser meg. Min dør er åpen.

Takk for deres innsats og harde arbeid frem til nå, og mitt håp er at jeg kan være med på å bringe nye ressurser og muligheter til klubben, slik at vi kan bli den beste hockeyorganisasjonen i Norge i mange år fremover.

Mvh HowardPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS