Hasle/Løren-MS 4-7 (1-2) (1-2) 2-3)

MS tok sin første borteseier for sesongen, og leder kvaliken etter første runde.

Ved LS
Oppdatert: (26.2.2004)

MS leverte ingen stor kamp i kveld, men det holdt til å ta med seg alle poengene hjem til Manglerud. Laget kom godt igang, og Petter Skolla lempet inn 1-0 på et slagskudd etter to og et halvt minutt. Etter tre-fire 100%-sjanser, kom endelig 2-0 ved Erik Wallace etter drøye 16 minutter. Denne scoringen så ut til å virke som en sovetablett på MS-laget. Gutta dovnet vekk i noen sekunder, og vips så var reduseringsmålet et faktum. Scoringen var signert Mikael Friedmann, en spiller som etter vår mening burde befunnet seg i dusjen på det tidspunktet, etter en meget stygg takling mot hode/nakkeregionen på Lars Erik Forsberg tidligere i kampen.

Spillet i første periode virket til tider nervøst og famlende, men i starten av andre periode tok det seg opp. Våre løpere fikk langt mer plass å boltre seg på enn de er vant til, og bare 37 sekunder inn i perioden fikk Morten Ytterdahl gå alene gjennom og legge på til 3-1. Mathias Trygg rundet et tomt mål og la på til 4-1 etter 7.45. På det tidspunktet så MS ut til å ha god kontroll på kampen. Noen minutter senere sonet Mathias en unødvendig straff for seks spillere på isen, og dermed var det igjen duket for redusering av Mikael Friedmann. Kveldens dommer valgte av en eller annen grunn å se gjennom fingrene med taklinger mot rygg og hode i denne kampen, og Friedmann var ikke den eneste synderen. Heldigvis så det ut til at våre gutter slapp unna alvorlige skader i en etterhvert tøff kamp.

Også i tredje periode fikk MS en tidlig scoring. Mathis Olimb serverte pucken til Kim Ceesay, som kaldt og rolig satte pucken bak Hasles målvakt. Men rutinerte ringrever på "old boys"-laget til Hasle hadde ikke tenkt å gi seg. Laget hadde på forhånd gitt uttrykk for at det å slå MS var det største målet for kvaliken. Ny redusering av Rune Fjeldstad ga igjen en viss spenning i kampen. Det ble mye Hawaii-hockey i de siste minuttene, men MS var hele tiden det nødvendige hestehodet foran. Stian Einbu misset alene mot keeper etter snaue 13 minutter, men Mathis Olimb var på plass og ekspederte returen i mål. Etter et nytt reduseringsmål av Hasle, kombinerte Einbu og Olimb fikst og ordnet kveldens peneste mål ett minutt før slutt.

Kveldens kamp var på ingen måte noen imponerende forestilling av MS. Spillet var til tider famlende, med mange feilpasninger. For mange sjanser ble misbrukt, samtidig som vertene fikk noen scoringer av det billige slaget. Det holdt likevel til det som er lagets så langt eneste borteseier, om man da ser bort fra treningskampen mot Viking Hagfors i Sverige i fjor høst. Søndag reiser gutta til Halden for å spille sesongens viktigste kamp så langt. Comet åpnet kvaliken med en overraskende seier i sudden death borte mot Lillehammer, noe som øker presset ytterligere på våre unge iskrigere. Vi oppfordrer alle til å ta turen ned for å støtte laget, husk å bestille billetter på forhånd.

Mathis Olimb fikk bestemannsprisen hos MS.

Tabell kvalifiseringspulje

PoengligaenPrint artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS