MS-Hasle/Løren 7-1 (2-1) (2-0) (3-0)

Friskere takter ga storseier mot H/L i Grünerhallen.

Ved LS
Oppdatert: (14.9.2004)

Også i denne kampen var det motstanderen som kom foran i målprotokollen først. Micke Friedman fikk gå alt for enkelt gjennom MS-forsvaret, og ledelsen var et faktum etter drøye 12 minutters spill. MS fikk likevel pasningene til å sitte bedre i denne kampen, men virket lenge vaksinert mot å score. Etter snaue 17 minutters spill fikk endelig Christopher Henriksen treff på et ikke alt for hardt skudd fra blå. Og bare sekunder senere var Erik Wallace alene gjennom med keeper. Pucken gled inn via baksiden av keepers leggskinn, og MS var i ledelse til pause.

I midtperioden løsnet det ytterligere for MS, og slitne Haslespillere fikk problemer med å henge med i svingene. Juniorene hos MS kom i fokus da det igjen var tid for grønn scoring. MS kom gjennom 2 mot 1, og Håkon Stensbak valgte å avslutte selv.Noe som selvsagt er i orden når det blir scoring ut av det.  Det ble assist til Niklas Roest og Christoffer Heiberg på denne scoringen. Dette er spillere som ennå ikke var født da Hasles ringrev Jan Bekken hadde sine glansdager på 80-tallet. Snaut halveis i perioden var det Lars Erik Forsbergs tur til å få nettkjenning, og MS kunne trygge ledelsen inn til nok en pause.

I tredje periode fikk vi se ytterligere tre MS-mål, signert Morten Ytterdahl, Martin Røymark og Lars Erik Forsberg. Bakerst spilte unge Anders Ganer sikkert og solid i buret, og viste at han er i form igjen etter skaden. Hans gode målvaktsspill ga også en trygghet til resten av laget. MS-gutta viste langt mer vilje enn i tidligere kamper, og denne gangen holdt innsatsen helt til mål. I kveld var det langt triveligere å være MS-patriot på tribunen. Alle faser av spillet så ut til å fungere bedre enn i kampene mot Grüner og Furuset. Vi fikk blant annet se eksempler på etablert overtallsspill i denne kampen, noe som var mangelvare på søndag. Med scoringene kom også selvtilliten og smilet tilbake i laget.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS