Gjøvik-MS 2-4 (0-2) (1-2) (1-0)

MS kontrollerte kampen og vant sin tredje strake seier i serien.

Ved LS
Oppdatert: (30.9.2004)

Denne kampen åpnet som den forrige - med en tidlig MS-scoring. Rekka med Niklas Roest, Håkon Stensbak og Magnus Gulbrandsen er ikke den mest rutinerte, men det var denne trioen som sto bak da MS tok ledelsen etter 1.40. Magnus Gulbrandsen er egentlig back, men har spilt center i de siste kampene. Og det ble han som fikk æren av å sende MS foran i målprotokollen for godt denne kvelden. Etter godt forarbeid av juniorkompisene i rekka, sendte han avgårde et ikke alt for hardt skudd som føk inn bak hjemmelagets målvakt.

De kommende minuttene spilte Gjøvik seg inn igjen i kampen, men uten å skape det helt store av målsjanser. Og da laget fikk to spillere utvist, gjorde MS det enkelt. Etter bare 13 sekunders power play fikk laget uttelling. Stian Einbu fyrte av et godt skudd, og foran kassa var Martin Røymark på plass og ordnet 2-0 til MS. Skuddstatistikken i denne perioden viste til slutt 13-3 til MS, som med andre ord hadde et solid tak på begivenhetene så langt i kampen.

Erik Wallace økte MS-ledelsen fem og et halvt minutt ut i midtperioden, godt hjulpet av Lars Erik Forsberg og Morten Ytterdahl. Sekunder senere sovnet forsvaret, og Gjøvik kunne redusere etter rot og røre foran Bjørn Opperud i MS-målet. Gjøvik gjorde noen spede forsøk på å få kontakt igjen, men MS var hele veien hakket foran. Selv i undertall kontrollerte de kampen bra i midtperioden. Og da Stian Einbu la på til 4-1 tre og et halvt minutt før pause, følte vi oss relativt trygge før den siste perioden.

Første halvdel av tredje periode ble en søvndyssende affære. Først da en Gjøvikspiller alene med Opperud reduserte til 2-4 i undertall, ble det litt liv i kampen igjen. Hjemmelaget forsøkte å skru opp tempoet, men MS brukte akkurat de kreftene de trengte for å holde ledelsen ved like. Et par ganger glapp markeringene litt bakover, men Opperud ryddet opp slik at begge poengene ble med hjem til Manglerud. Dermed er MS uten poengtap før toppkampen mot Furuset førstkommende søndag.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS