MS-Gjøvik 11-1 (4-0) (3-0) (4-1)

MS laget nok et målkalas hjemme i Manglerudhallen.

Ved LS
Oppdatert: (01.12.2004)

MS hadde som kjent spilt ferdig de fleste bortekampene før Manglerudhallen åpnet, og det har knyttet seg spenning til hvor mye det å ha en hjemmebane ville innvirke på spillet. Så langt har effekten vist seg å være meget stor. Bortetap mot Hasle ble snudd til tremålssseier på hjemmebane, relativt beskjedne seire borte mot Kongsvinger ble fulgt opp med storseier hjemme i forrige runde. Og i kveld var det formlaget Gjøvik som fikk så hatten passet i Manglerudhallen.

Den første pucken som havnet bak Gjøviks keeper så nesten ut til å finne veien inn helt på egen hånd, men scoringen ble til slutt kreditert Jon Rømoen. Mål nummer to kom ved radarparet Morten Ytterdahl og Stian Einbu, med Ytterdahl som sistemann på pucken. MS manglet TC Myhre og Stian Eriksen til denne kampen, pga henholdsvis sykdom og skade. Det førte til at det ble mer istid på juniorene, uten at det på noen måte gikk ut over spillet. Fredrik Thinn var en av juniorene som fikk sjansen, og han takket for tilliten ved å styre inn 3-0-målet for MS. 4-0 kom etter meget pent samspill mellom Stian Einbu og Morten Ytterdahl.

Gjøvik flyttet spillet høyere opp på banen i andre periode, uten å oppnå annet enn å ytterligere øke selvtilliten til MS-målvakt Anders Ganer. Han stoppet 12 skudd i denne perioden, mens MS scoret tre enkle mål fremover. To av målene var signert Stian Einbu, som selvsagt fikk pucken av Morten Ytterdahl ved begge anledninger. Fredrik Thinn kunne også notere sin andre scoring for kvelden før perioden var omme, og MS ledet med komfortable 7-0 før siste pause.

MS så ut til å ha like god flyt nesten uansett hvilke rekkekombinasjoner de prøvde seg på i denne kampen. Morten Ytterdahl måtte dessverre kaste inn håndkleet etter en skade, uten at målfesten stoppet opp av den grunn. MS scoret ytterligere fire mål før sirenen gikk, og et par av disse var virkelig en fryd for øyet. Espen Pettersen leverte 9-0 på et frekt soloraid, og etter et trøstemål av Gjøvik fikk vi se ypperlig samspill mellom Jon Rømoen, Klas Aarlid og Peter Andersen på scoring nummer 10 for MS - 10.10 inn i tredje periode. Christopher Henriksen og Lars Erik Forsberg lempet også inn hver sin fulltreffer fra blå i løpet av perioden, mot en ikke alt for heldig andremålvakt hos Gjøvik.

MS har vist meget gode takter i de siste kampene i Manglerudhallen, og det blir spennende å se om storspillet fortsetter i søndagens toppkamp mot Furuset. Det er et skår i gleden at skader og sykdom begynner å gjøre sitt inntog, nå som viktige kamper står for tur. Forhåpentligvis holder Anders Ganer seg frisk til toppoppgjøret denne gangen. Vår U20-målvakt fortsetter storspillet mellom stengene, og har en imponerende redningsprosent på over 95 etter 8 kamper. Skader og sykdom til tross, klarer MS å vise noe i nærheten av det spillet de har fått til de siste to kampene, bør en etterlengtet seier mot serieleder Furuset likevel være innen rekkevidde.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS