MS-Grüner 4-0 (1-0) (2-0) (1-0)

MS vant mot Grüner for fjerde gang denne sesongen.

Ved LS
Oppdatert: (30.1.2005)

I treningskampene før sesongen startet tapte MS to kamper mot nettopp Grüner, men i serien har MS tatt full pott. Til kveldens kamp stilte Grüner med bare 13 utespillere, og mesteparten av spillet foregikk da også inne i Grüners sone. MS dominerte stort i den første perioden, men ble til tider litt stillestående. Lars Erik Forsberg scoret periodens eneste mål fra en mølje foran Grünermålvakten Frode Kristoffersen.

Og etter hvert utviklet dette seg mer og mer til en kamp mellom MS og Frode Kristoffersen. MS presset til tider heftig, men Kristoffersen holdt sifrene nede med mange gode redninger. Han var likevel sjanseløs da Klas Aarlid sendte ivei et kanonskudd på direkten, og Niklas Roest styrte skuddet utagbart opp i vinkelen. Niklas fikk fornyet tillit fra start i denne kampen, og etter hvert fikk også juniorkollegene Thinn og Andersen sjansen. Med fire rekker hadde MS god kontroll på kampen mot et stadig slitnere Grünerlag. Morten Ytterdahl økte MS-ledelsen til 3-0, og i motsetning til i forrige kamp følte vi oss trygge på tremålsledelsen.

Også i tredje periode ble det enveiskjøring, men først da gutta fant ut at det går an å ha bevegelse på spillere og puck samtidig i power play, ble det mål. Rune Sundeng satte inn kveldens siste scoring etter meget bra samspill med Henriksen og Ytterdahl. Grüner satset alt på godt keeperspill og kontringer i denne kampen, og noen smågiftige sjanser klarte da også laget å skape. Men skuddene som kom ble effektivt stoppet av Bjørn Opperud, som også ble belønnet med bestemannsprisen i kampen.

Førstkommende torsdag spiller MS den utsatte bortekampen mot Lørenskog. Vi oppfordrer MS-folket til å ta den korte turen over bygrensen for å støtte gutta. Etter 11 strake hjemmekamper er det kanskje på sin plass å minne om at det finnes en hockeyverden utenfor Manglerudhallen.



Print artikkel Skriv ut artikkelen








Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no








Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS