MS-Grüner 9-2 (1-1) (6-1) (2-0)

MS satset ungt, og utklasset Grüner.

Ved LS
Oppdatert: (04.9.2005)

Som tidligere nevnt vant Grüner to treningskamper mot MS forrige sesong. Og da MS i kveldens kamp lot mange av de etablerte spillerne hvile, fryktet mange en reprise. I tillegg til Rømoen og Grusell som sliter med skader, sto også Anders Ganer, Espen Pettersen, Petter Skolla, Klas Aarlid, Pål Skogli, Stian Einbu, Tom Hammerstad og Jonny Fjeldstad over i kveld. Men det var ingen grunn til bekymring, de unge spillerne som fikk sjansen bet meget godt fra seg.

MS spilte nesten kontinuerlig i overtall de første minuttene, uten å få uttelling. Isteden ble det gjestene som kunne stikke opp i ledelsen på sin første kontring i kampen, etter drøye ni minutters spill. Først i sluttminuttene av perioden fikk MS nettkjenning. Thomas Jordhøy og Sami Markkanen viste fint samspill på en kontring, og Sami løftet pucken opp i nettaket bak Grüners målvakt. MS vant skuddene i denne perioden med hele 18-7, likevel sto 1-1 seg til pause.

Men i den andre perioden skulle det endelig løsne for MS. Hele seks MS-scoringer fikk vi se i denne perioden. I motsetning til i de første 20 minuttene var gutta effektive, og flere av de yngre spillerne fikk vist seg frem. Spillere som Richard Resvoll, Håkon Stensbak, Mats Wikstrand, Mads Lund, Lasse Fjeldstad m.fl. viste friske takter. MS har en fin bredde blant de unge, og bør kunne bite godt fra seg på eldre junior i år. Det gir også en trygghet å ha spillere som kan hentes inn når de etablerte sliter med skader eller dårlig form. Ingen av de yngste gjorde skam på sjansen de fikk i kveld.

MS nøyde seg med to scoringer i siste periode, og vant til slutt denne kampen med 9-2. Grüner er ett av lagene som ventes å kunne kjempe om en kvalikplass denne sesongen, men i kveld slet de både med tempo og med å holde seg unna utvisningsboksen. Spesielt gjestenes Marius Koldre bosatte seg nærmest permanent i fryseboksen. Men selv om motstanden ikke var mye å skryte av i kveld, så gjorde det nok godt for MS-laget å få en ny seier. Neste uke spiller gutta turnering i Sverige, vi kommer tilbake med mer info om dette senere.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS