Sparta-MS 3-1

(1-0, 0-0, 2-1)

Oppdatert: (29.1.2019)Foto: Lisbeth Halvorsen

MS har så langt ikke tatt poeng mot Sparta denne sesongen, men det har vært flere jevne oppgjør mellom lagene. Og det ble jevnt og målfattig også i kveld. MS åpnet veldig friskt i denne kampen, og overrasket nok sarpingene litt i starten. Vi hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen, og ved en anledning markerte også dommeren for mål. Men dette ble underkjent etter at målkameraet viste treff i tverrligger. Isteden tok Sparta ledelsen på en retur etter drøye seks minutter, på det tidspunktet litt mot spillets gang. Etter scoringen tok hjemmelaget mer over, uten å få inn flere pucker før pause.

I begynnelsen av andre periode sendte Kris Joyce først en stygg feilpasning, for så å rydde opp etter seg med en kjemperedning. Begge lag hadde flere gode muligheter i perioden, men den endte likevel målløst. I tredje periode doblet vertene ledelsen etter kun 56 sekunder, og da kunne det fort raknet for MS. Men gutta kjempet videre, og skapte flere kjempesjanser inkludert et nytt stolpetreff før det endelig ble uttelling midtveis i perioden. Joachim L Hermansen fyrte av et skudd som ble styrt inn av Pontus Finstad, det ble dermed unggutta som sendte MS inn i kampen igjen. Dessverre klarte vi ikke helt å følge opp i de neste minuttene, og da vi pådro oss en utvisning på tampen ble det isteden Sparta som kunne punktere kampen med halvminuttet igjen. 

Det er likevel mye positivt å ta med videre fra denne kampen, og allerede om to dager setter vi kursen mot Hamar og et nytt tøft oppgjør. For Storhamar er kun tre poeng godt nok i medaljekampen. I kampen om sjuendeplassen er MS fortsatt fire poeng foran Stjernen etter kveldens runde. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS