Oilers-MS 2-1 str

(1-0, 0-0, 0-1, 0-0, 1-0)

Oppdatert: (08.1.2019)Foto: Lisbeth Halvorsen

Stavanger Oilers ledet serien og sto med sju strake hjemmeseire før kveldens kamp. Laget hadde faktisk ikke tapt hjemme siden MS sist var på besøk 1. november. Likevel ga poeng til MS høye odds foran kveldens møte, men det skulle bli en jevn kamp nok en gang. Oilers trykket på innledningsvis, men noterte seg kun for en nettkjenning på 14 forsøk i første periode. Den scoringen var det typisk nok to gamle MS-spillere som sto bak, Markus Søberg og Daniel Rokseth sendte hjemmelaget i føringen 7.36 ut i kampen. 

Oilers fortsatte å dominere, men virket faktisk mer tannløse jo lengre ut i kampen de kom. MS på sin side kviknet til etter hvert som de begynte å øyne håpet om en ny skrell i Stavanger. Midtperioden endte målløst, selv om hjemmelaget hadde sine sjanser og MS svidde av et straffeslag ved Matthew Van Voorhis. Men ni minutter ut i tredje periode kom hans revansje, da han klinket inn utligningsmålet etter å ha finstilt siktet i et lite sekund. De siste minuttene ble naturlig nok ulidelig spennende, men vertene klarte egentlig aldri å legge noe ordentlig press på MS igjen. Kris Joyce hadde god kontroll og stoppet 35 av 36 skudd i ordinær spilletid.

Isteden var det MS som spilte seg til muligheter i overtall mot slutten av ordinær tid og begynnelsen av spilleforlengelsen. Vi traff stolpen to ganger, og det er fare for at gutta vil høre den lyden i drømme på bussen hjem. I straffekonkurransen kom vi bakpå fra start, etter at Oilers tok en tidlig ledelse på noe som først så ut som en helbom. Etter å ha satt en puck til bak Joyce, kunne serielederen endelig ta sin første hjemmeseier etter tre forsøk mot MS denne sesongen. Men den satt så langt inne som den kunne komme, og MS har virkelig satt seg i respekt og tatt poeng i alle kampene i det som en gang var vår mest fryktede arena. 

Det ene poenget vi får med oss i bagasjen hjem denne gangen er nok til at vi igjen er på skuddhold i forhold til Stjernen og sjuendeplassen før søndagens viktige hjemmekamp. 

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS