Storhamar-MS 9-3

(2-1, 4-0, 3-2)

Oppdatert: (02.10.2018)Foto: Stian Høgsveen

Bortekamp mot Storhamar i CC Amfi er ikke det letteste stedet å snu en skute, men i kveldens kamp kom vi i hvert fall tidlig i gang med scoringsproduksjonen. Jesper Hoel satte inn ledermålet før to minutter var spilt, etter et fint raid av Per Kristian Person i forkant. Hjemmelaget slo raskt tilbake med to scoringer, men MS hadde også sine muligheter uten å få flere scoringer i den første perioden. 

Andre periode ble tung, og som så ofte før slet vi med å henge med når Storhamar satte inn et ekstra gir. Etter fire nye baklengsmål overlot Mike Morrison buret til Mikkel Wik foran den tredje perioden. Mikkel fikk det ikke stort lettere, og måtte se tre pucker bak seg før kvelden var omme. Fremover på banen løsnet det litt mot slutten av kampen. Evan Allen overtok gullhjelmen etter Sam Coattas skade, og satte inn to pucker i tredje periode. Først en styring av Markus Bilstad Pedersens skudd, og til slutt en i power play etter en fin pasning fra Mike McNicholas. 

Etter at vi nå har møtt alle lag en gang, står vi igjen med en poengfangst på fem poeng. Dette er et godt stykke i underkant av det vi kan være fornøyd med, og med kveldens tap ligger vi alene på bunnen av tabellen. Det er selvsagt skuffende spesielt med tanke på den fine starten vi hadde, men vi jobber videre for å snu trenden og finne tilbake til spillet fra de første kampene. Skader på nøkkelspillere er aldri gunstig, men vi har likevel nok bredde i laget til å prestere bedre enn vi har gjort den siste tiden. Om to dager får vi besøk av Stavanger Oilers, som vi slo på straffer i serieåpningen. Vi håper på en ny seier på torsdag, og at vi snart kan begynne klatringen oppover på tabellen igjen.

Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS