Kamp i Gjøvik Fjellhall

Vi møter Storhamar i Gjøvik Fjellhall 29. oktober.

Oppdatert: (01.10.2018)

Mandag 29. oktober forlater vi Manglerudhallen noen timer og inntar Gjøvik Fjellhall hvor vi møter Storhamar til hockeyfest. 

 Daglig leder Bjørn Danielsen ser frem til kampen mot fjorårets beste lag.
- Vi blir bestandig godt mottatt i CC-amfi, og må jo si at vi blir litt misunnelige på fasilitetene de har på Hamar. Fasilitetene i Manglerudhallen er som de fleste vet ikke i toppen i Get-ligaen, og vi ønsker nå å vise at klubben er moden for en større arena. Dette er et arrangement med et framtidsrettet perspektiv fra vår side, da vi ønsker å se hvordan det er å arrangere kamp i en større og mer moderne arena, sier han. 

Vi i MS har en stor kjærlighet til Manglerudhallen og elsker å spille her, men ønsker å prøve og arrangere hockeyfest i en større arena for å vise at vi er i ferd med å vokse oss ut av arenaen vår. Barn, ungdom og voksne i Manglerud Star trenger desperat bedre fasiliteter, og nå har vi sjansen til å innta Gjøvik Fjellhall for å lage en hockeyfest for alle med grønt og gult hjerte! Med dette ønsker vi å vise at klubben, laget og hele organisasjonen er i ferd med å ta steget videre, og at vi trenger slike fasiliteter for å fortsette å produsere resultater i nasjonal målestokk, og fortsatt være en ledende klubb når det gjelder å produsere gode, norske hockeyspillere.  


Foto: Lisbeth Halvorsen

Kampene mot Storhamar er alltid tøffe, men det er ingen tvil om at vi skal dra hjem med tre poeng i bagasjen. Joachim Engebråten Hermansen ser frem mot kampen allerede:
- Å spille hjemmekamp et annet sted enn i Manglerudhallen vil bli uvant for en som alltid har spilt hjemmekamper der, men når muligheten byr seg skal det bli veldig kult å spille i Gjøvik Fjellhall. Personlig har jeg aldri vært der, men vi skal gi alt for at dette skal bli en festaften sett med gule og grønne øyne! Derfor håper vi flest mulig kommer og støtter oss, slik at vi sammen kan gjøre dette til en festaften som dere alle fortjener. MS GO GO GO! avslutter han. 

Kampstart mot Storhamar mandag 29. oktober er 18.30, og vi håper dere vil være med oss å prøve noe nytt i Gjøvik Fjellhall! Sammen lager vi en ordentlig hockeyfest og tar med oss poengene hjem. Billettene kommer for salg på Ticketmaster.Print artikkel Skriv ut artikkelen
Manglerud Star ishockey
Plogvn. 22
0681 Oslo
Postboks 177 Manglerud
0612 Oslo
Kontaktinformasjon
Tlf: Bredde/Ishall 906 03 672
Tlf: Elite 97 09 14 06
post.bredde@mshockey.no
post.elite@mshockey.no

www.mshockey.no
Manglerud Star Bredde
Org.Nr.: 979 622 015
Konto nr.: 1602 52 47047
Manglerud Star Elite
Org.Nr.: 998 618 967
Konto nr.: 1503.29.31623

Nettløsning er levert av Kréatif AS